1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ER MES BİLİM TEKNİK KOLEJİ RESİM SERGİSİ AÇTI
ER MES BİLİM TEKNİK KOLEJİ RESİM SERGİSİ AÇTI

ER MES BİLİM TEKNİK KOLEJİ RESİM SERGİSİ AÇTI

Ereğli ER MES Bilim Teknik Koleji Öğretmen ve Öğrencileri tarafından Resim Sergisi Açıldı.

A+A-

Ereğli ER MES Bilim Teknik Koleji Öğretmen ve Öğrencileri tarafından Resim Sergisi Açıldı.

Ereğli Park Site Alışveriş Merkezinde, ER MES Bilim Teknik Koleji öğretmen ve öğrencileri tarafından açılışı yapılan resim sergisine İlçe halkı ve sanatseverlerden yoğun ilgi oldu.

00000.00_00_00_07.still001.jpg

Okul öğrencilerinin eğitim yılı boyunca yaptığı serbest resimlerden oluşan karma sergi, Alışveriş merkezi teşhir salonunda, İlçe halkı ve sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

ER MES Bilim Teknik Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni Vicdan Karaşahin ve Kolej, öğrencileri tarafından yapılmış olan çok sayıda eserEreğlili sanatseverlerin beğenisine sunulmak üzere sergilendi. Bu sergide hem okulun tanıtımı, hem de öğrencilerin yapmış olduğu bir birinden güzel resimler İlçe halkı ve sanatseverlerin göz zevklerine sunumu gerçekleştirildi.

5d0a8ddc-971a-4ec8-bae8-7fe72af7e220.jpg

ER MES Koleji Güzel Sanatlar Öğretmeni Vicdan Karaşahin "Okul olarak eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler yaparak öğrencilerimizin ufkunu açıyoruz. Karma bir sergi açmış olduk, Yağlı boya, Kuru boya, Kuvaj boya, Arkilik, Karakalem, Pastel boya çeşitleri ile gerçekleştiğini ifade eden Karaşahin, Öğrencilerimize sevgi verince onlarda karşılığını veriyorlar sonucunda güzel şeyler ortaya çıktı dedi.’’

7e0d0b80-698f-4d73-bae2-4de53f9c96b9.jpg

‘’Sergiyi gezen, İlçe halkından yaşlı bir amcanın yorumu ise şöyle oldu. Ben bile gezdim yapanlardan Allah razı olsun, böyle güzel bir sergi insanın içini açıyor bende sevdim ifadelerini kullandı.’’

Bizlerde el emeği göz nuru resimlerini sergileyen Ereğli ER MES Bilim Teknik Koleji Öğretmen ve Öğrencilerini kutluyoruz.

b6e1ad39-a7fd-4b5b-8560-8a98114d45a9.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.