1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ERDAL, SEÇİM STARTINI YENİKÖY'DEN VERDİ.
ERDAL, SEÇİM STARTINI YENİKÖY'DEN VERDİ.

ERDAL, SEÇİM STARTINI YENİKÖY'DEN VERDİ.

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal, seçim çalışmalarının startını kendi mahallesinden başladı.

A+A-

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal, seçim çalışmalarının startını kendi mahallesinden başladı.

dsc_1650.jpg

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal seçim çalışmalarına kendi mahallesinden start verdi. Erdal, Yeniköy Mahallesinde kurbanlar kesilerek karşılandı.

dsc_1668.jpg

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal kendi mahallesinde havai fişeklerle eşliğinde ve kurbanlar kesilerek görkemli bir şekilde karşılandı. Yeniköyde ki coşkulu karşılama Erdal'ı mutlu etti.

dsc_1660.jpg

Yeniköy mahallesinde ki programa, AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve İttifakın MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz da eşlik ederek, seçim çalışmasında ki yerini aldı.

dsc_1771.jpg

Erdal, Yeniköylü vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Yeniköy'de düzenlenen açık hava mitinginde söz alan MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun  yaptıkları konuşmada verdikleri mesajda ise ittifak ile  birlikte başarıya ulaşacaklarını ifade ettiler. Daha sonra söz alan coşkulu karşılama nedeniyle Yeniköylülere teşekkür eden, AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal konuşmasında Ereğli'mize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda sizlere sığındık doğduğumuz topraklara geldik diyen Erdal,  Beni bu yolculuğa uğurlarken evladınızı  askere vatani görevini yapmaya gönderdiğiniz gibi göndermenizi istiyorum ifadelerini kullandı. Çünkü bu yolculuk vatan meselesi,  millet meselesi,  işimiz gönül işi gönüller yapmaya geldik dedi. İnşallah Ereğli'yi birlikteye yöneteceğiz sözlerini söyleyen Erdal, yoğun tezahüratlar eşliğinde yaptığı konuşması ise büyük ilgi gördü.

 

Erdal,  doğup büyüdüğü topraklardan ilk startı verdiği Yeniköy'den mutlu ve coşkulu  bir şekilde uğurlandı.

 

dsc_1781.jpg

 

dsc_1682.jpg

dsc_1704.jpg

dsc_1718.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum