1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Basınından Kaymakam Çiftçiye Ziyaret
Ereğli Basınından Kaymakam Çiftçiye Ziyaret

Ereğli Basınından Kaymakam Çiftçiye Ziyaret

Ereğli’deki basın kuruluş temsilcileri ilçemize yeni atanan Kaymakam Hayrettin Çiftçi’ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

A+A-

Ereğli’deki basın kuruluş temsilcileri ilçemize yeni atanan Kaymakam Hayrettin Çiftçi’ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

3b399d8c-d25d-4dfe-bb22-daa2b7e25328.jpg

Ziyarete Ereğli Gazetesi sahibi Derviş Özütaştan, Yazı İşleri Müdürü Murat Arıcan, METRO Tv Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeni Ereğli Gazetesi sahibi Atilla Atmaca ve Yeni Ereğli Gazetesi  EditörüCihan Karakış, ERT Televizyonu Haber Müdürü Mehmet Umay, Güneş Gazetesi sahibi Bahri Can, Gazeteci Salih Özkaynak, Kent Fm sahibi Muzaffer Tunç, Radyo Sonix sahibi Ramazan Koçak ile basın emekçileri Tuğrul Ertekin, Emre Koyuncu ve Tufan Neiş katıldılar.

dsc_9071.jpg

Kaymakam Çiftçi’ye ‘hayırlı olsun, hoş geldiniz’ diyen basın kuruluş temsilcileri, Ereğli adına yapılacak tüm çalışmalarda Kaymakam Çiftçi’ye destek vereceklerini ifade ettiler.

İzmir Narlıdere Kaymakamlığı görevinden Ereğli Kaymakamlığı’na atanan hayrettin Çiftçi, Ereğli’yi son derece güzel ve yaşanabilir bir kent olarak gördüğünü belirterek, “Ereğli ile geçmişten gelen bir bağımız var. Bu bağ ile Ereğli’ye çok güzel hizmetler sunacağımıza inanıyorum. Ereğli tarım, hayvancılık ve sanayisiyle bölgede son derece önemli potansiyeli olan bir ilçe. Bize düşen görev ise bu ilçenin dinamikleri harekete geçirerek potansiyelini canlandırmaktır” dedi.

dsc_9078.jpg

Basının tarafsız, objektif ve kamunun sesi olduğuna dikkat çeken Kaymakam Çiftçi, “Sizler Ereğli adına çok önemli bir görev üstlenmiş durumdasınız. Bizlerin sesini kamuya duyurmak, kamunun ve halkın sorunları yerinde tespit ederek bizlere ulaşmasında etkin bir rol üstleniyorsunuz. Ortak paydamız bu şehrin insanına yardımcı olmak, şehrin gelişimine katkıda bulunmaktır” diye konuştu.

Ereğli’nin kültür seviyesinin üst düzeyde olduğuna işaret eden Çiftçi, “Bu seviyenin daha üst noktalara taşınması için eğitim sektörünün gelişmesi gerekiyor. Bu noktada yüksekokul, fakülte gibi değerlerin yanına Üniversitenin de gelmesi için çalışmalar yapılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

ea3d3a4b-3300-42b5-94f8-81825da3bff9.jpg

Basın kuruluş temsilcileri Ereğli’de basın tetikçiliği yapan bazı kişiler olduğunu ve bu kişilerin memur olarak görevlerinin başında bulunduğunu ifade ettiler ve bu tür kişilere göz yumulmamasını istediler.

Basın kuruluşları olarak devlete olan sorumlulukları yerine getirdiklerini kaydeden Basın kuruluş temsilcileri, “Biz vergi, sigorta, stopaj gibi ödemelerimiz yanında işçilerimizin maaşları, kira, elektrik gibi masraflarımızı öderken bu arkadaşlar hiçbir sorumluluk ve yükümlülük altında olmadan haksız kazanç elde ediyorlar. Ve bu kişilere de kurum ve kuruluş temsilcileri destek veriyorlar. Bu konuda sizden gerekli hassasiyeti göstermenizi istiyor, tekrar hoş geldiniz dileklerimizle çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.