1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ BELEDİYESİ EVİ YANAN AİLELERE YARDIM ELİ
EREĞLİ BELEDİYESİ EVİ YANAN AİLELERE YARDIM ELİ

EREĞLİ BELEDİYESİ EVİ YANAN AİLELERE YARDIM ELİ

Ereğli Belediyesi Evi yanan ev sahibine ve çıkan yangında kiracı olarak oturduğu evi yanan ve zor durumda ki 2 çocuklu Suriyeliye anneye yardım elini uzattı.

A+A-

Ereğli Belediyesi Evi yanan ev sahibine ve çıkan yangında kiracı olarak oturduğu evi yanan ve zor durumda ki 2 çocuklu Suriyeliye anneye yardım elini uzattı.

0.jpeg

Başkan Özgüven'in talimatı ile Belediye ekipleri tarafından, evi yanan ailelerin evlerinde ki hasar durumuna göre ya evlerinde tadilat gerçekleştiriliyor yada eşya desteği veriliyor bunun yanı sıra evleri tamamen restore edilerek inşa ediliyor.

1-013.jpeg

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven  ve ekipleri vatandaşların iyi günde de zor günde de devleti, kamu kurumlarını, belediyeyi yanlarında görmek istediklerini belirtti. Başkan Özgüven, düğünlerde vatandaşların yanında oldukları gibi, afetlerde de yanlarında olduklarını söyledi.

2-012.jpeg

Namık Kemal Mahallesi Milli Egemenlik sokakta müstakil evde ikamet eden ailenin yanan evinde gerçekleştirilen tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye ekipleri , hasar gören taban tahtalarının kapı ve pencerelerinin değiştirileceğini, boyasının tamamlanarak çok kısa bir sürede Aileye teslim edileceğini belirtti. yangın sonucu kullanılamaz hale gelen ev eşyalarının da Belediye ve yardım severler ile birlikte gerçekleştirilen ortak çalışmayla yenileriyle değiştirileceğini öğrenildi.

Namık Kemal Mahallesinde sobadan çıkan yangın sonucu evin çok büyük bölümü oturulamaz hale getiren yangın aileyi mağdur etmiş, Bu evinde tamiratının yapılacağının müjdesini veren Belediye ekipleri, içerisinde bulunduğumuz  kış mevsimi dolayısıyla ekiplerin hummalı bir çalışma ile kısa sürede evi tamamlayarak aileye teslim edeceğini belirtti.

Evi yangında zarar gören her iki aileye de geçmiş olsun dileklerini ileten yardımsever Başkan Özgüven ekiplerine verdiği talimatta ne gerekiyorsa yapılsın dedi.Vatandaşların sorunlarını çözmek; kötü günlerinde destek olmak için çalışmaların ise ilgili belediye ekipleri tarafından aralıksız süreceği dile getirildi.

Evi yanan Aile, zor durumdayken kendilerine yardım eli uzatan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'in şahsında Belediye ekiplerine ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.