1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Belediyesi “Türkiye Cumhuriyeti” İbaresine Kavuştu
Ereğli Belediyesi “Türkiye Cumhuriyeti” İbaresine Kavuştu

Ereğli Belediyesi “Türkiye Cumhuriyeti” İbaresine Kavuştu

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun talimatlarıyla Ereğli Belediyesi tabelasına “Türkiye Cumhuriyeti” ibaresi eklendi.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun talimatlarıyla Ereğli Belediyesi tabelasına “Türkiye Cumhuriyeti” ibaresi eklendi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından Ereğlilerin teveccühü ile Ereğli Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Oprukçu’nun ilk icraatı Ereğli Belediye tabelasına “Türkiye Cumhuriyeti” ibaresi eklemek oldu.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun ilk icraatı Ereğli Belediyesi tabelasına “Türkiye Cumhuriyeti” İbaresi eklemek oldu. Konu ile ilgili görüşlerini ifade eden Başkan Oprukçu, “Cumhuriyet’in kazanımlarıyla seçilmiş bir belediye başkanı olarak göreve geldiğimiz ilk anda talimatını verdiğimiz tabelamıza “Türkiye Cumhuriyeti” ibaresini şükürler olsun gerçekleştirdik. Bu noktada düşüncemiz netti ve bu doğrultuda harekete geçtik” ifadelerini kullandı.

13.05.2019-eregli-belediyesi-“turkiye-cumhuriyeti”-ibaresine-kavustu-2.jpg

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN BİR VATANDAŞI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

Başkan Oprukçu: “Asırladır dünya üzerinde ecdadımız Türklüğün şanını her zaman korumuş, destansı zaferlerle egemenliğini sürdürmeyi başarmıştır. Ecdadımızın mirası olan bu topraklarda Türkiye Cumhuriyeti’nin bir vatandaşı olduğumuz için çok gururluyuz. Aldığımız bu mirası sonuna kadar yaşatacak gelecek nesillerimize aktaracağız. Bu anlamda göreve gelir gelmez Belediyemizin tabelasına “Türkiye Cumhuriyeti” ibaresinin eklenmesi talimatını verdik. Rabbimize şükürler olsun ki bu ahdimizi gerçekleştirdik” dedi.

“BİZ DE SÖZ ASKIDA KALMAZ, LAYIKIYLA YERİNE GETİRİLİR”

Verdikleri sözü aksatmadan yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz diyen Oprukçu: “08.05.2019 Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda Cumhuriyet Halk Partisi’nin Meclis Üyeleri tarafından sunulan “Türkiye Cumhuriyeti” ibaresinin eklenmesi önerisine cevabımızı vermiştik. Tabelamıza bu ibarenin eklenmesi talimatını göreve başladığımız ilk gün verdiğimizi belirterek Cuma günü asılacağının müjdesini verdik. Çalışma arkadaşlarımızın da yoğun uğraşlarıyla sözümüzü yerine getirerek tabelamıza “Türkiye Cumhuriyeti” ibaresini ekledik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Biz de verilen sözler askıda kalmaz, layıkıyla gerçekleşir. İnşallah bundan sonraki süreçte de Ereğli’mize verdiğimiz tüm sözleri gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.