1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Belediyesi’nden İlaçlama Seferberliği
Ereğli Belediyesi’nden İlaçlama Seferberliği

Ereğli Belediyesi’nden İlaçlama Seferberliği

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun talimatlarıyla Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun talimatlarıyla Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte ortaya çıkan sinek ve haşerelere karşı önlem alan Ereğli Belediyesi ekipleri, Mahallelerde aniden artan siyah böceklerle ilgili vatandaşlardan gelen şikayetlere anında müdahale ederek ilaçlama yapıyor.

10.06.2019-eregli-belediyesi’nden-ilaclama-seferberligi-1.jpg

“ŞEHRİMİZDE HER MANADA HUZURU İNŞA EDECEĞİZ”

            Ereğli Belediyesi sıcaklıkların artmasıyla birlikte ortaya çıkan sinek ve haşerelere karşı önlem alıyor. Mahallelerde aniden artan siyah böceklerle ilgili vatandaşlardan gelen şikayetlere anında müdahale edilerek ilaçlama yapılıyor. Bu durumun vatandaşlarda huzursuzluk oluşturduğuna dikkat çeken Başkan Oprukçu: “Her fırsatta dile getiriyoruz bizim hedefimiz huzurlu bir Ereğli inşa etmektir. Bu noktada huzursuzluk oluşmasına sebebiyet veren her hususu ortadan kaldırmak da başlıca görevimizdir. Her manada şehrimizde huzuru inşa etmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Hemşehrilerimizin desteği ile bu hedefimize ulaşacağımıza inancımız tamdır” dedi.

            İlaçlama çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirten Oprukçu, bayramın ikinci gününden itibaren büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Sinek ve haşereleri tamamen ortadan kaldırmak ve hemşehrilerimizin huzurunu sağlamak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz diyerek sözlerine son verdi.

10.06.2019-eregli-belediyesi’nden-ilaclama-seferberligi-3.jpg

10.06.2019-eregli-belediyesi’nden-ilaclama-seferberligi-5.jpg

10.06.2019-eregli-belediyesi’nden-ilaclama-seferberligi-6.jpg

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.