1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN UNUTULMAZ SÜNNET ŞÖLENİ
EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN UNUTULMAZ SÜNNET ŞÖLENİ

EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN UNUTULMAZ SÜNNET ŞÖLENİ

Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde yüzlerce çocuk ve aileleri gönüllerince eğlendi

A+A-

Şölende hemşehrilerini yalnız bırakmayan Başkan Oprukçu Ereğli’nin bugünün ve yarınlarının teminatı olan çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtirken onları ve ailelerini tebrik etti

“HİZMETE ADANMIŞ BİR ÖMRÜN SAHİBİYİZ”        

Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde yüzlerce çocuk sünnet ettirilirken çocuklar ve aileleri unutulmaz bir eğlence akşamı yaşadı. Düzenlenen Sünnet Şöleni’ne Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkan ve Yönetimi, Meclis Üyeleri, İlçe Müftüsü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hemşehrilerini yalnız bırakmayan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu konuşmasında güzel bir günde hemşehrileriyle bir arada olmaktan dolayı mutluluğunu ifade ederken: “Ülkemizin geleceği, milletimizin geleceği, Ereğli’mizin geleceği olan çocuklarımızı ihmal etmemiz söz konusu olamazdı. Zaten varlığımız Türk varlığına armağan olsun diye and içtiğimiz günden beri hizmete adanmış bir ömrün sahibiyiz. İnşallah onların geleceğini hayırlısıyla inşa etme mecburiyetimizin gereğini yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YÜZLERCE ÇOCUK GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ      

Geleceğin teminatı olan çocuklar için her türlü hizmete hazır olduklarını belirten Başkan Oprukçu: “Yüzlerce çocuğumuzu sünnet ettirdik, bu kapsamda da onların giyinmesine, kuşanmasına vesile olduk. İnşallah onlar sünnete uygun bir hayat tarzını, Hz. Peygamberimizin hayatını da örnek alarak ifa edecekler. Kendilerini geleceğe hazırlarken onları İslami olarak, dini kurallara uygun olarak ve Hz. Peygamberimizin sünnetine uygun olarak yetiştirecek aziz milletimizin geleceğine hediye edeceğiz” dedi ve organizasyonda emeği geçen paydaşlara plaketlerini takdim etti. Tüm akşam gönüllerince eğlenen çocuklar Başkan Oprukçu’nun küçük armağanlarıyla sevinçlerine sevinç kattılar.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.