1. HABERLER

  2. Ereğli Belediyespor Sezona Hazırlanıyor

Ereğli Belediyespor Sezona Hazırlanıyor

2013 – 2014 futbol sezonuna hazırlık yapan Süper Amatör grubundaki temsilcimiz Ereğli Belediyespor yeni futbol sezonuna hazırlanıyor.Yeni sezon öncesi...

A+A-

2013 – 2014 futbol sezonuna hazırlık yapan Süper Amatör grubundaki temsilcimiz Ereğli Belediyespor yeni futbol sezonuna hazırlanıyor.

Yeni sezon öncesi takımın son durumu ve transferler hakkında konuşan Ereğli Spor Teknik Direktörü Ertuğrul Sanlav yeşil beyazlı taraftarları aydınlatacak açıklamalarda bulundu.

Yeni futbol sezonunda Süper Amatör Grubunda mücadele edecek olan Yeşil beyazlı takımın teknik direktörü Sanlav, “ Bu yıl 6 Ekim 2013 tarihinde açılacak olan yeni sezon öncesi başarılı olmak istiyoruz. Geçen sezondan takımda 9 futbolcumuz kaldı. Geri kalanı yeni arkadaşlardan oluşuyor. Bunlar arasında biri Nijeryalı, diğeri Fildişi Sahili vatandaşı iki genç kardeşimizi takıma dahil ettik. Ayrıca 3 yeni isimle anlaştık. Şampiyonluğa oynayacak kadro için oyuncu eksikliğimiz var. Diğer bütün eksiklerimizi Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu, hem de malzemelerin en iyisini alarak karşıladı. Tek eksiğimiz geçen yıl direkt oynayan bazı oyuncularımızın başka takımlara gitmiş olması. Onların yerini daha iyileriyle doldurmaya çalışıyoruz. Takımımız geçen yıl olduğu gibi bu yılda oldukça genç isimlerden oluşuyor. Tecrübeli oyuncularla takviye edilmesi halinde BAL ligine yükselecek ve gurupta iddialı konuma gelecek bir düzeye erişebiliriz. Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligdeki takımların bütün masraflarını karşılayınca bizim guruptaki tüm takımlar iyi takım yapma zorunluluğu hissetmeye başladı. Her takım daha iyi transferler yapmak için çabalıyor” dedi.

Transfer çalışmalarının 15 Ekim’e kadar devam edeceğini bildiren Teknik Direktör Ertuğrul Sanlav, “ Dışarıdan aldığımız oyuncularla birlikte takımı en iyi şekilde hazırlamaya ve sezona hazır girmeye çalışacağız. Transferlerde maddi olarak da, kişilik olarak da bize uygun oyuncular arıyoruz. Transfer çalışmalarının tamamlanacağı süreye kadar takıma ve Ereğli’ye yakışan isimlerle umarım anlaşabiliriz ve bu sezon sonunda şampiyonluğu tadan taraf olmayı başarırız” şeklinde konuştu.

Spora ve sporcuya her zaman önemli destekler veren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise, “Yeni sezona hazırlık sürecinde olan takımımıza gerekli görülen transferler için imkanlar ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz. Ancak Ereğli gibi büyük bir kenti temsil eden futbol ve bayan voleybol takımımıza sponsorluk konusunda nasıl bu kadar isteksiz davranılıyor anlaşılır gibi değil. Spor, geniş kitlelere ulaşan ve insanların ilgisi dahilinde olan uğraşlar olmasına rağmen hiç kimsenin elini taşın altına koymadan sadece başarı beklemesi ve olası başarısızlıklarda herkesten çok söz sahibi olmaya çalışmaları üzücü ve düşündürücü oluyor. Bu iki takımımıza da yapılacak destek ve katkılarda çok daha büyük başarılara imza atılacağı lütfen unutulmasın. Ereğli’mizi futbolda temsil eden ve Ereğli’nin tanıtımına katkı sağlayan Süper Amatör Grubundaki temsilcimiz Ereğli Spor’a yeni futbol sezonunda başarılar diliyorum. Ereğli’ye ve yeşil beyazlı taraftara güzel skorlar hediye edeceklerini temenni ediyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.