1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Ereğli Kemal Akman MYO Öğrencileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde
Ereğli Kemal Akman MYO Öğrencileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde

Ereğli Kemal Akman MYO Öğrencileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Metin Kıratlı, Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.

A+A-

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Metin Kıratlı, Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Konya Ereğli Yükseköğretimi Geliştirme Derneği'nin ortaklaşa yürüttüğü proje doğrultusunda geçtiğimiz ay  Konya ziyaretleri ile başlayan Ereğli Kemal Akman MYO öğrencilerinin büyükşehirler ile buluşması etkinliği, Ankara ziyaretleri  ile devam etti.

Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kemal Akman MYO öğrencilerini ve Dernek Yöneticilerini kabul eden Metin Kıratlı'nın Ereğli'den gelen misafirleri çok  sıcak karşılaması, öğrenciler ile sohbet ederek yaptığı konuşmada öğrencilerin ziyaretinden çok mutlu olduğunu, kendilerine başarılar dilediğini, çok çalışmaları gerektiğini ve ülkenin geleceğinin gençlerimizin elinde olduğunu ifade etmiştir.Kemal Akman Meslek Yüksek Okulu öğrencileri de bu sıcak karşılamadan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Yükseköğretim Geliştirme Derneği Başkanı Ergun Özgüven,  yaptığı konuşmada,  Metin Kıratlı'nın Ereğli'nin Yükseköğretim Sorunları ile çok yakından ilgilendiğini ve kendilerinin iletmiş olduğu sorunlara çözüm arayışında olduğunu belirtti. Buna en son örnek olarak da 2017 yılının Haziran ayında  bugüne kadar Ereğli'de yapılmayan  Öğrenci Yerleştirme Sınavları'nın Ereğli'de yapılması konusunda büyük katkılarının olduğunu belirterek Ereğli Yükseköğretimi Geliştirme Derneği adına plaket takdim etti.

Bizler’de Ereğli gençliğine ve Eğitime verdiği destekler nedeniyle, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Hemşerimiz Metin Kıratlı ve Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneği Başkanı Ergun Özgüven’i kutluyor ve kendilerine yaşamlarında başarılar diliyoruz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.