1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ LİSESİ'NDEN ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI
EREĞLİ LİSESİ'NDEN ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

EREĞLİ LİSESİ'NDEN ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

Çanakkale Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü kutlamaları ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında şehitlerimiz çeşitli etkinliklerle anılıyor.

A+A-

Çanakkale Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü kutlamaları ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında şehitlerimiz çeşitli etkinliklerle anılıyor.İlçemiz Ereğli Lisesi tarafından Ereğli Belediyesi Kültür Merkezi'nde "18 Mart Çanakkale Zaferi'ni Kutlama ve Şehitlerimizi Anma Programı" düzenlendi.

4-090.jpg

            Düzenlenen programa Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcısı Lokman Göktaş, Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Osman Koşar, Ereğli Emniyet Amiri Necdet Ercan, Ereğli Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, şehit ve gazi aileleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldılar.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program protokol konuşmalarıyla devam etti.Ereğli Lisesi Müdürü Ahmet Dönmez, Ereğli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Ertaştan ve Yüzbaşı Fatih Yılmaz günün anlam ve önemine ithafen konuşmalar yaptılar.Protokol konuşmalarının ardından Ereğli Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı şiirler ve programlarla etkinlik son buldu. 

5-053.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.