1. HABERLER

  2. Ereğli Merkezli 3 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 22 Gözaltı

Ereğli Merkezli 3 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 22 Gözaltı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ve Ereğli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 ilde uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şebekeye yönelik düzenlediği...

A+A-

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ve Ereğli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 ilde uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şebekeye yönelik düzenlediği operasyonda, 22 kişiyi gözaltına aldı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, 3 ilde uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şebekeye yönelik düzenlediği operasyonda, 2'si kadın 22 kişi gözaltına alındı. Operasyonda, 5 kilo esrar, satışa hazır küçük paketler halinde bir miktar eroin ve kokain ile çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.

Konya il Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şebekeye yönelik eş zamanlı düzenlediği operasyonda Ereğli de 27, Karapınar'da 2, Adana ve Van'da 1'er olmak üzere toplam 31 adrese baskın düzenleyen polis, 2'si kadın 22 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan aramalarda 170 kişilik polis ekibinin yanısıra narkotik köpekleride sokak satıcılarına yönelik yapılan sabah operasyonunda görev alırken,satışa hazır 85 paket eroin, 20 paket kokain, 5 kilo esrar ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.

Göz altına alınan Şüpheliler ise Ereğli Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken konya ve ereğli polisinin soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürdüğü ise ednilen bilgiler arasında.

Snapshot002

Snapshot004

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.