1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ NARKOTİK KUŞ UÇURMUYOR
EREĞLİ NARKOTİK KUŞ UÇURMUYOR

EREĞLİ NARKOTİK KUŞ UÇURMUYOR

Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri Bölgemizde Adeta Kuş Uçurmuyor.

A+A-

Ereğli polisinin dur ihtarına uymayan ve durumundan şüphelendiği aracın kaçmasıyla, yapılan başarılı takip sonucu şüpheliler polis tarafından kısa sürede yakalandı. Ekipler tarafından yapılan aramada ise araç içerisinde kaçak içki ve silah ele geçirildi.

POLİS EKİPLERİ BİR BAŞARILI ÇALIŞMAYA DAHA, İMZA ATTI

Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince durumundan şüphelenilen 70 …  plaka ve 42 .. plaka araçların durumundan şüphelenilmesi üzerine, bahse konu araçlar durdurmak isteyen ekipler, araçların dur ihtarına uymaması üzerine yapılan takip sonucunda araçlar polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanması üzerine 70 BE 973 plaka araçta yapılan aramada; 139 adet gümrük kaçağı bandrolsüz farklı markalarda içki ile 1 adet kurusıkıdan bozma nitelik kazandırılmış tabanca ve bu silaha ait 1 adet şarjör ile birlikte 7 adet MKE yapımı mermi ele geçirildi. olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerini, halkın huzur ve sağlığı adına yapmış olduğu güven veren, bir birinden başarılı çalışmaları nedeniyle bizlerde kutluyoruz. Emeği geçen polis ekiplerimizi de suç ve suçlularla etkin bir şekilde yaptıkları mücadele dolayısıyla tebrik ediyoruz..

  ----007.jpg  

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.