1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Protokolü Bayramlaştı
Ereğli Protokolü Bayramlaştı

Ereğli Protokolü Bayramlaştı

Ramazan Bayramı nedeniyle, İlçemiz Ereğli’de bayramlaşma programı düzenlendi. Ereğli DSİ tesisleri bahçesinde her yıl olduğu gibi protokol üyeleri tarafından, Bayramlaşma programı düzenlendi.

A+A-

DSİ tesislerinde yapılan bayramlaşma Programı’na; Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Lokman Göktaş, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Ağcakale, Ereğli Emniyet Müdürü, Ereğli Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Osman Koşar, Cezaevi Bölük komutanı, AK Parti İlçe Yönetimi, MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, İyi Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Eray Boztepe ve  Yönetimi, Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Her bayramda olduğu gibi bu yılda DSİ tesislerinde gerçekleştirilen bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

DSİ tesislerinde yapılan bayramlaşma programının ardından daha sonra ise Rehabilitasyon Merkezinde bayramlaşma programı yapıldı.  İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran burada yaptığı konuşmada, Bayramının vatana, millete, İslam alemine ve tüm dünyaya barış getirmesi temennisinde bulunarak, Bayramlar birlik ve beraberliğimizin pekiştiği müstesna günlerdir. Bu günlerde Allah huzurumuzu, birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Başta Ereğli li vatandaşlarımız olmak üzere tüm Müslüman aleminin bayramlarını kutluyorum dedi. Rehabilitasyon Merkezinde bayramlaşma programı sonrasında ise Vasfi’ye Ergen Huzurevinde kalan vatandaşlarımız ziyaret edilerek bayramlaşıldı. Son olarak ise Şehit Aileleri ve Muharip Gaziler Derneği ziyaret edilerek şahit aileleriyle bayramlaşıldı.

Ereğli protokolü yapmış olduğu bu bayram ziyaretlerin ardından, Ereğli’de bayramlaşma programı sona erdi.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.