1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. “EREĞLİ SEVDALISI OLMAYAN BİLMEZ”
“EREĞLİ SEVDALISI OLMAYAN BİLMEZ”

“EREĞLİ SEVDALISI OLMAYAN BİLMEZ”

Yoğun bir seçim dönemi geçiren Bağımsız...

A+A-

Yoğun bir seçim dönemi geçiren Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, yıllar içerisinde Ereğlili olup da yanlarında olmadığı ve destekte bulunmadığı aile sayısının yok denecek kadar az olduğunu yüreğinde Ereğli sevdası olmayanların bunu anlayamayacağını söyledi.

6113510c-02d1-49ea-8caa-e2a29bae7d94.jpg

                Seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle, dükkan dükkan ziyaretlerini sürdüren Hüseyin Oprukçu, halkın arasından hiç kopmadığını, başkanlık dönemi dahil, yaşamı boyunca kötü günlerinde olduğu kadar, iyi günlerinde de Ereğli halkının, siyasi veya alt kimlik ayrımı yapmadan yanında yer almaya çalıştığını belirtti.

a3971dfe-b6a4-45ef-b05e-cdb644be45c3.jpg

                Gittiği ve gezdiği bölgelerde olumlu tepkilerle karşılanan Oprukçu, “Ben insanımızı alt kimliğine göre ayırmadan, siyasi görüşüne bakmadan,  Ereğlili oldukları için hep sevdim. Görev yaptığım her bölgede, Ankara, Adana, Ereğli neresi olursa olsun, beni arayan hiçbir hemşerimi boş çevirmedim. Bu gönül birlikteliği sonradan olma değil, geçmişten gelen bir duygudur. Kiminin en sevinçli gününde, kiminin en dar ve acılı zamanında yanında yer almaya çalıştım. Gönül birliği yapmadığımız aile sayısı yok denecek kadar azdır, beklide yoktur. Bunu yaparken bir menfaat bekleyerek yapmadım, bu tamamen bir memleket sevdasıdır. Bunu yüreklerinde taşımayanlar bilemez” şeklinde konuştu.

d9b4fc15-d463-47a8-abd8-2da97139d98b.jpg

                Ereğli’nin yarınlarını şekillendirecek olan ve yarım bırakmak zorunda kaldığı projelerini tamamlamak için son bir şans verilmesini ve sandıkta bütünleşilmesini isteyen Bağımsız aday Hüseyin Oprukçu, “Sizlerden beni seçmenizi yarınlarımız olan çocuklarımız adına istiyorum, Ereğli’nin geleceği adına istiyorum, 5 yıldır adım atılmamış mahallelere hizmet götürmek adına istiyorum. Parti veya toplumun fikrini dahi almadan sırf kendisinin hırsı için hareket edenlerin değil, Ereğlililerin daha fazla söz sahibi olduklarını göstermeleri için sandıkta desteklerinizi istiyorum. Ereğli için çok geç olmadan gelin birlikte sahip çıkalım, birlikte yönetelim” diye konuştu.

be9be9cd-58ac-46fd-b536-15f4d669ccf0.jpg

62ba3a38-f52c-4589-b26d-158f665d8dab.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.