1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ SİAD’IN TANITIMI YAPILDI
EREĞLİ SİAD’IN TANITIMI YAPILDI

EREĞLİ SİAD’IN TANITIMI YAPILDI

Ereğli Sanayici ve İş İnsanları Derneği tarafından düzenlenen toplantı, Ereğli Demireller Mirel Hotel’de yapılan toplantı ile derneğin tanıtımı yapıldı.

A+A-

        Ereğli Sanayici ve İş İnsanları Derneği tarafından düzenlenen toplantı, Ereğli Demireller Mirel Hotel’de yapılan toplantı ile derneğin tanıtımı yapıldı.

Başkanlığını iş adamı Halit Demirel’in yaptığı, kuruluş amacının Ereğli’nin il olmasını sağlamak ve İvriz Üniversitesi’ni hayata geçirmek olanEreğli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (EREĞLİSİAD) Demireller MirelHotel’de Ereğli’nin önde gelen isimlerinin katıldığı toplantıda derneğin tanıtımını yaptı.

         Düzenlenen toplantıya Ereğli ve yurt genelinden Ereğlili iş adamları ile siyasiler, STK temsilcileri, Muhtarlar, oda ve borsa başkanları ile Ereğli’deki önde gelen isimler katıldı.Düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Ereğlili İşadamı Mustafa Özşenol, EREĞLİSİAD’ın yerel değerler merkezinde bir araya gelen iş insanlarından oluşan ve iş dünyasının mevcut aktörlerine öncülük ederek ulusal ölçekte fayda üretmeyi hedefleyen bir iş birliği platformu olduğunu belirtti.Özşenol konuşmasında Ereğli’ye gelecek yatırımlar ve hizmetler noktasında da önlerinin tıkandığını belirterek bir siteminide tanıtıma katılanların önünde dile getirdi.Toplantıda tahsilinin bir bölümünü Ereğli’de yapmış olan Kadir Has Üniversitesi Enerji Sistemleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Volkan Ş. Ediger’de bilgi ve birikimlerini toplantıya katılan Ereğlililerle paylaştı.

Bizlerde Ereğli’mizin sesini duyurma noktasında faaliyete geçen bu derneği kuran ve öncülük edenleri tebrik ediyor ve hizmet yolunda kendilerinebaşarılar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.