1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ,  YENİ HAYVAN PAZARI'NA KAVUŞUYOR
EREĞLİ,  YENİ HAYVAN PAZARI'NA KAVUŞUYOR

EREĞLİ,  YENİ HAYVAN PAZARI'NA KAVUŞUYOR

EREĞLİ BELEDİYESİ ve EREĞLİ TİCARET BORSASI ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

A+A-

EREĞLİ BELEDİYESİ ve EREĞLİ TİCARET BORSASI ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

              Ereğli Ticaret Borsası ve Ereğli Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçemize yeni bir hayvan pazarı yapılıyor.Geçtiğimiz ay Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışını yaparak Ereğli'ye önemli bir hizmette bulunan Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü, yapılan Ticaret Borsası seçimlerinde üyelerinin teveccühü ile yeniden başkan seçilmesinin hemen ardından yine önemli bir hizmet için daha kolları sıvadı.

31241810_198413407630526_8621277287641251840_n.jpg

           30 bin metrekarelik alan üzerine kurulması planlanan Yeni Hayvan Pazarı'nın yeri Konya yolu üzerinde bulunan mevcut bölgenin olacağı belirtildi. Eski hayvan pazarının yıkılıp yerine daha modern bir hayvan pazarının yapılacağı projenin dört ay sonra tamamlanması planlanıyor.

          Protokol imza töreni bugün Eregli Ticaret Borsası toplantı salonunda  gerçekleştirildi. Programa Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ak parti ilçe Başkanı Kadir Düzen, Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü, Ereğli Süt Birliği Başkanı Ercüment Sarıkafa ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldılar.Yapılması planlanan Yeni Hayvan Pazarı projesi hakkında ki protokol konuşmalarının ardından Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü hazırlanan protokola imza attılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.