1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de 2. Sarıkız Örümceği vakası alarmı?
Ereğli’de 2. Sarıkız Örümceği vakası alarmı?

Ereğli’de 2. Sarıkız Örümceği vakası alarmı?

Organize sanayide işçiler tarafından yakalandı!Ereğli'de içerisinde bulunduğumuz yaz döneminde sıcakların artmasıyla 2.nci kez sarıkız örümceği görüldü ve vatandaşlar tarafından yakalandı.

A+A-

Ereğli Organize Sanayi bölgesinde Sarıkız örümceği yakalayan Ercan Olgun ve Hamit Öğütlü isimli işçiler yakaladığı sarıkız örümceğini plastik bidonun içerisine koyarak video çektiler.
Son günlerde gündemden düşmeyen ve et ile beslendiği bilinen Sarıkız örümceği Ereğli'de sıklıkla görülmeye başlandı. Geçtiğimiz hafta içerisinde Cem Uygur isimli vatandaş ise evinin balkonunda 2 tane sakız örümceği bularak etkisiz hale getirmişti.
2. sarıkız ise fabrika işçileri tarafından organize sanayide bulunarak etkisiz hale getirilen örümcek kimseye zarar vermemesi için plastik bidon içerisine koymak suretiyle görüntü çekti.
Bizlerde diyoruz ki, vatandaşlarımızın daha temkinli ve dikkatli olması konusunda uyanık olması gerekiyor ve yetkili birimlerin ise bu konuda vatandaşlarımızı gerekli açıklama ile bilgilendirmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.