1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli'de 332 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
Ereğli'de 332 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Ereğli'de 332 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Ereğli polisinin başarılı çalışması sonucu toplam 332 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

A+A-

EREĞLİ’DE UYUŞTURUCUYA ; 1 TUTUKLAMA

Edinilen bilgiye göre, Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri, Cahı Mahallesi Ereğli Şehirlerarası Otogarı civarında dün saat 16.30 sıralarında devriye görevi ifa ettiği sırada durumundan şüphelendikleri B.G. (18), S.B. (18) ve M.T.B. (15) isimli şahısları durdurdu. Şahıslardan toplam 13 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirildi. Ekiplerin uyuşturucu madde ticaretinin tespit edilmesine yönelik yaptığı çalışmalarda E.S. (34) isimli şahıs da görevlilerce yakalandı. Şüpheli şahsın ikametinde ve üzerinde yapılan aramalarda da toplamda 319 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirildi. Yürütülen tahkikat sonucunda şahıslardan E.S. çıkarıldığı adli makamlarca uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanırken, diğer 3 şüpheliden adliyeye sevk edilen S.B. ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

EMEĞİNİZE SAĞLIK

Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirini ve ekip arkadaşlarını zehir tacirlerine yönelik çalışmaları sonuç verdi. Ereğli’de kurulduğu günden bugüne İnsanlık yararına ve İlçemiz gençliğini bu illetten korumaya yönelik yaptıkları titiz ve kılı kırk yararak, zehir tacirlerine karşı sonuç veren mücadelelerinden dolayı kutluyor ve tebrik ediyoruz.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.