1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de 4 kişi tutuklandı
Ereğli’de 4 kişi tutuklandı

Ereğli’de 4 kişi tutuklandı

Ereğli Jandarma Bölük Komutanlığı Zengen Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyon ile yağma ve hırsızlık suçundan yakalanan 4 kişi tutuklandı.

A+A-

Ereğli Jandarma Bölük Komutanlığı  Zengen Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyon  ile yağma ve hırsızlık suçundan yakalanan 4 kişi tutuklandı.

Ereğli’de Jandarma Komutanlığının titiz ve  hassas çalışmaları neticesinde yakalanan 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Ankara, Niğde,  Sakarya, Düzce ve İstanbul gibi pek çok il ve ilçede çok sayıda  yağma, sahtecilik hırsızlık olayına karışan, otodan hırsızlık ve nitelikli suçlardan gözaltına alınan 4 zanlının, suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları tespit edilmiş ve ifadelerinin ardından Adliyeye sevk edilmişlerdi.

Çıkarıldıkları mahkeme tarafından suçları sabit görülen zanlılar tutuklanarak Ereğli T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiler.

Ereğli Jandarma Komutanlığı yaptığı başarılı çalışmalarla takdir toplarken, söz konusu her türlü suç ve suçlulara karşı çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Zengen Jandarma ekiplerini kutluyor ve başarılar diliyoruz.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.