1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli'de 68 öğrencinin yedikleri yemekten zehirlendikleri ortaya çıktı!
Ereğli'de 68 öğrencinin yedikleri yemekten zehirlendikleri ortaya çıktı!

Ereğli'de 68 öğrencinin yedikleri yemekten zehirlendikleri ortaya çıktı!

Ereğli İlçesi'nde İvriz Sosyal Bilimler Lisesi'nde öğrenim gören  ve hastaneye kaldırılan 68 öğrencinin, yedikleri yemekten zehirlendikleri ortaya çıktı. 

A+A-

Ereğli İlçesi'nde İvriz Sosyal Bilimler Lisesi'nde öğrenim gören  ve hastaneye kaldırılan 68 öğrencinin, yedikleri yemekten zehirlendikleri ortaya çıktı. 

360 öğrencisi bulunan ve bir kısmı okulun yatılı bölümünde kalan İvriz Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri,  21 Kasım günü sabah saatlerinde ev ve okuldan mide bulantısı, kusma şikayetleri üzerine hastaneye başvurdu. Gıda zehirlenmesi şüphesi üzerine tedavi altına alınan 68 öğrenci yapılan tedavilerinin ardından taburcu oldu. 

 Öğrencilerin sudan veya olaydan  bir gün önce yedikleri çorba, pilav ve mercimek yemeğinden zehirlendikleri şüphesi üzerine;  İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yenilen yemeklerden, İlçe Sağlık Müdürlüğü de sudan aldıkları numuneleri inceleme altına aldı. Yapılan inceleme sonucu öğrencilerin, yedikleri yemekten zehirlendiği belirlendi. 

Doğru haberimize ise İlçe Milli, Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesabından bu şekilde gerçek dışı bir açıklamada bulunmuştu.

milli-egitim-zehirlenme-aciklama-facebook-4.jpg
İlgili Kurum kafasınca yalan haber diye duyurmuştu,. Ayrıca gerçeği araştırmadan ve olay yerine gelme gereği duymadan kendini gazeteci sanan tetikçiler ise bu habere kafasınca bizleri yalanladıklarını sandılar.

Tetikçiler!.. görüntüye bakın da ne yapacağınıza o zaman karar verin oraya otobüsü biz mi tuttuk öğrencileri ve onların velilerini biz mi götürdük, ayrıca onların konuşmalarını biz mi engellemeye çalıştık ilgili kurum neden böyle bir açıklamada bulunarak kendi tetikçilerine doğru haberi yalanlatma gereği duydu şaştık doğrusu, Unutmayın ki Kamuoyunu yanıltmaya kimsenin hakkı yoktur.

 GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ İSE GERÇEKLERDE HİÇ BİR ZAMAN GİZLENEMEZ

 YORUMU KAMUOYUNUNA VE EREĞLİ HALKINA BIRAKIYORUZ.


4-179.jpg

5-111.jpg

9-038.jpg

10-031.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.