1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de Polis Haftası Coşkuyla Kutlandı
Ereğli’de Polis Haftası Coşkuyla Kutlandı

Ereğli’de Polis Haftası Coşkuyla Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. Yıl dönümü Ereğli'de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

A+A-

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. Yıl dönümü Ereğli'de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

dsc_4577.jpg

Ereğli ilçesinde Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. Yıl dönümünde Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve POMEM Öğrencileri tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Ereğli'de Şehit aileleri onuruna verilen yemek, Şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek dualar okundu, Ulu Cami’nde  şehitlerimiz için Kuranı Kerim tilaveti ve mevlid okunmuştu. Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. Yıl dönümü Ereğli'de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ereğli'de düzenlenen programa; İlçe Kaymaklamı Hayrettin Çiftçi, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Murat Salman, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, POMEM Müdürü Ali Kurbi ve İlçe Emniye Müdürü Necdet Ercan, Jandarma Bölük Komutanı Osman Koşar, çok sayıda protokol üyesi, Siyasi Partilerin Temsilcileri, STK ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve POMEM Öğrencileri tarafından Atatürk Anıt alanında  çelenk sunumu yapıldı.Çelenk sunumunun ardından ise Ereğli Şehit Aileleri Dernek Başkanı Yılmaz Ertaştan'ın polislerimizle ilgili yaptığı  konuşma sonrasında ise günün önemine dair POMEM Müdürü Ali Kurbi bir konuşma yaptı. Anıt alanında ki programda ki konuşmaların sonrasında düzenlenen program, POMEM öğrencileri yürüyüş düzenledi. İlçe caddelerinde marşlar eşliğinde ki kortej yürüyüşünde. POMEM Öğrencileri tarafından gerçekleştirilirken, yürüyüşe Vatandaşlar alkışlarla destek verdi. Polis evindeki programa  ise İlçe Kaymaklamı Hayrettin Çiftçi, POMEM Müdürü Ali Kurbi ve İlçe Emniye Müdürü Necdet Ercan ve çok sayıda protokol üyesi katılıdı. Burada, İlçe Kaymaklamı Hayrettin Çiftçi, POMEM Müdürü Ali Kurbi ve İlçe Emniye Müdürü Necdet Ercan tebrik ziyaretlerini kabul etti.
Ereğli'de Türk Polis Teşkilatının 174. Yıl dönümünde pasta kesimiyle düzenlenen törenler son buldu. 

 

dsc_4581.jpg

dsc_4589.jpg

dsc_4590.jpg

dsc_4597.jpg

dsc_4609.jpg

dsc_4610.jpg

dsc_4629.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.