1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli'de Yasak Aşk Kanlı Bitti
Ereğli'de Yasak Aşk Kanlı Bitti

Ereğli'de Yasak Aşk Kanlı Bitti

Aldattığı iddiasıyla eşini öldürüp, kuzenini yaraladı, intihar etti

A+A-

Konya'da kendisini aldattığı iddiasıyla eşi Asiye Kılıçer'i(31) tabancayla öldürüp, amcasının oğlu Adem Kılıçer'i (31) yaralayan Halit Kılıçer (30) kendi başına da ateş ederek intihar  etti.  Ağır yaralanın ve hastaneye kaldırılan Adem Kılıçer'in de hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Olay, bugün saat 10.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Kamyon Garajında meydana geldi. Ereğli'de oturan kamyon şoförü  Halit Kılıçer,  iddiaya göre 3 çocuğunun annesi eşi Asiye Kılıçer'in, cep telefonuna  gelen mesajlardan, kendisini yine kamyon şoförlüğü yapan amcasının oğlu evli Adem Kılıçer ile iddiaya göre aldattığını fark etti. Halit Kılıçer, bugün eşini de yanına alıp arkadaşı Bayrak Oğul ile birlikte 68 BA 562 plakalı otomobille Konya'daki kamyon garajına geldi. Burada eşi ve amcasının oğlunu yüzleştirmek isteyen Halit Kılıçer, çıkan tartışma sonucu Adem Kılıçer'in başına tabancayla iki el ateş etti. Adem Kılıçer kanlar içinde yere yığıldı. Halit Kılıçer de eşiyle birlikte geldikleri Bayrak Oğul'un otomobiline binip olay yerinden uzaklaştı. Yolda araç içinde eşiyle tartışan Halit Kılıçer önce eşi Asiye Kılıçer'in başına ateş edip öldürdü. Ardından da kendi başına ateş edip intihar etti.Bayrak Oğul da panikle yakındaki Saman Pazarı yakınlarında durup, polisi aradı.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Adem Kılıçer'in, hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Polis, yaptığı aramada Halit Kılıçer'in üzerinden Asiye Kılıçer tarafından yazıldığı tahmin edilen ''

Ben namussuzun birisiyim. Cok kötü bir şey yaptım. Halit'imi  çiçeğimi, bir tanemi aldattım. Nefsime yenik düştüm. Her şeyi mahvettim. Halit'im sana sevgimi temiz tutamadım.  Kimsenin suçu yok tek suçlu benim. Kendi pisliğimi kendim temizleyeceğim.  Ne olur çocuklarıma, guzularıma iyi bakın.  Halit'im yemin ederim onu sevmedim. Tek seni sevdim. Tek sana kıyamazdık, tek seni kıskanırdım. Affet beni canım aşkım.'' yazılı not bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.