1. HABERLER

  2. Ereğliler Derneğin’den 100 Öğrenciye Burs

Ereğliler Derneğin’den 100 Öğrenciye Burs

Ereğli Gönüllüsü, Ereğli Aşığı olarak bilinen ve İstanbulda bulunan,Ereğlililer Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Dr Akif Bekdemir...

A+A-

Ereğli Gönüllüsü, Ereğli Aşığı olarak bilinen ve İstanbulda bulunan,Ereğlililer Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Dr Akif Bekdemir Bu Dönemde yine Öğrencileri Unutmadı.

Yıllardır Ereğli de Eğitime Yaptığı Yardımlarla Bilinen Ereğli Gönüllüsü, İstanbuldaki İş Adamlarının Sözcüsü Olan İstanbuldaki Ereğlililer Dernek Başkanı Dr. Akif Bekdemir yaptığı açıklamada İstanbul Ereğliler Derneği 100 öğrenciye burs vereceğini açıkladı. Bekdemir’in Kendi girişimleriyle İş Adamlarından Aldığı Yardımlarla Bu Eğitim Döneminde de İstanbulda Okuyan 100 Öğrenciye Burs desteğini devam ettireceklerini belirten Dr. akif Bekdemir, İstanbul da her hangi bir Üniversitenin Muhasebe, İşletme, İktisat, Ekenomi, Ekonometri, Bölümlerinde Okuyan Ve Burs Almak İsteyen Ögrenciler En Geç 19 Eylül Perşembe Gününe Kadar 0532 491 11 36 Numaralı Telefonla İrtibata Gecerek Burs isteyebilirler dedi.

İstanbul Ereğliler Dernek Başkanı Dr.Akif Bekdemir.

Eğitime verdikleri destek dolayısı ile Ereğli'nin İstanbulda sesi olan Dr Akif Bekdemir'i dernek yönetimini ve gurbetci iş adamlarımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.