1. HABERLER

  2. SPOR

  3. EREĞLİLİ ŞAMPİYONLAR KONYA’YI TEMSİL EDECEK
EREĞLİLİ ŞAMPİYONLAR KONYA’YI TEMSİL EDECEK

EREĞLİLİ ŞAMPİYONLAR KONYA’YI TEMSİL EDECEK

Ereğli’de uzun yıllardır ilçe sporuna hizmet veren ve bir çok milli sporcu yetiştiren Star Fight Spor Kulübü, Antalya’da düzenlenecek olan Dünya Karma Stilleri Türkiye Şampiyonası’na Konya’yı temsilen katılacak.

A+A-

27-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Dünya Karma Stilleri Türkiye Şampiyonası’na Ereğli’mizden Star Fight Spor Kulübü 8 sporcusuyla Konya’yı temsilen katılacak. Dövüş sanatları eğitiminde uzun yılların verdiği deneyimle Ereğli halkına hizmet veren Star Fight Spor Kulübü, bu kez Ereğli sınırlarını da aşarak Konya çapında bir ilke imza atarak Konya genelinde ki 19 spor kulübünü temsilen Türkiye Şampiyonası’nda boy gösterecek.

EREĞLİLİLERDEN DESTEK BEKLİYORLAR

Zorlu karşılaşmalarına Star Fight Spor Kulübü Başkanı, Milli Takım Antrenörü ve İzmir Dünya Karma Stilleri İl Başkanı Hilmi Türktaş öncülüğünde ki Ereğlili 8 sporcu, çalışmalarına günde çift idmanla devam ediyorlar. Antrenörler Metin Yazıcı, Şahabettin Yaman ve Ahmet Kaynak ile birlikte sporcular Yusuf Can Demir, Murat Parlak, Erkan Karaağaç, Barış Yardımcı ve Şevval Ege, yaptıkları açıklamalarda Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda sadece Ereğli’yi değil tüm Konya’yı temsil edeceklerini belirterek, Antalya’dan başarı ile dönmeleri halinde Milli Takım’a kadar yükselebileceklerini belirttiler.Kulüp Başkanı ve Milli Takım Antrenörü Hilmi Türktaş ise, çok uzun yıllardır bir çok başarılı sporcuyu Milli Takım’a kazandırdıklarını belirterek, yeteneğine inanan ve spor yapmak isteyen tüm Ereğlilileri spor salonuna beklediklerini belirtti. Son olarak ilgisizlikten yakınan sporcu ve antrenörler, bir çok başarıyı Ereğli’ye kazandırmalarına rağmen Ereğli’nin önde gelen isimleri ve protokol üyelerinden hiçbir destek göremediklerini belirttiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.