1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ereğlispor 1-1 Mut İdmanyurdu Beldspor
Ereğlispor 1-1 Mut İdmanyurdu Beldspor

Ereğlispor 1-1 Mut İdmanyurdu Beldspor

Kendi saha ve seyircisi önünde Mut İdmanyurdu Belediyespor’u ağırlayan yeşil beyazlı temsilcimiz Ereğlispor, güzel ve istekli oyununu yine 3 puanla süsleyemedi.

A+A-

Kendi saha ve seyircisi önünde Mut İdmanyurdu Belediyespor’u ağırlayan yeşil beyazlı temsilcimiz Ereğlispor, güzel ve istekli oyununu yine 3 puanla süsleyemedi. Karşılaşmada temsilcimiz maçın sonlarına doğru gördüğü kartlar nedeniyle 90 dakikayı 9 kişi tamamladığı maçta, karşılıklı gollerin atıldığı müsabaka ise 1-1 sona erdi.

Ereğli Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 15,00’da Bal Ligi 7. grup karşılaşmasında, Ereğlispor evinde konuk ettiği Mut İdmanyurdu Belediyespor ile karşı karşıya geldiği maçta.  Maça hızlı başlayan temsilcimiz Ereğlispor sağlı sollu ataklarla başladığı maçta atak futbolunu golle süsleyemeyince ne kadar da rakip kalede goller arasa da müsabakada istediği golü bir türlü bulamayan yeşil beyazlı temsilcimiz Ereğlispor golle buluşamadığı maçın ilk yarısında soyunma odasına taraflar 0—0 skor ile gitti.

Maçın ikinci yarısında tarafların karşılıklı bulduğu gollerle maça da taraflar gollerle başladı. Maçta ilk gol ise rakip takım Mut İdmanyurdu Belediyespor’dan geldi. maçın 57. Dakikasın da konuk ekip 1—0 öne geçerken Temsilcimiz bu gole bir dakika sonra 58. Dakika da Cisse ile cevap verdi. maçta eşitliği sağlayan Ereğlispor atak futbolu ile rakip kalede gol aradığı maçta hakemin yanlı karalarıyla maalesef istenmeyen durumlar ortaya çıkınca hakem hatalarının yaşandığı maç sonucu Ereğlispor’dan Deniz Pıtır ve Kaptan İbrahim Özkan’ın ard arda gördüğü kırmızı kartlar sonucu yeşil beyazlılar maçtan beraberlikle ayrıldı.

Her iki takımında müsabaka öncesinde hiç puanları bulunmazken, Maç boyu üstün oyununu rakibine kabul ettiren Ereğlispor güzel bir havada çok sayıda taraftar önünde oynanan maçta seyircisine galibiyet hediye edemeyen temsilcimiz Ereğlispor maçın sonlarına doğru Deniz Pıtır ve Kaptan İbrahim Özkan’ın gördüğü kırmızı kartlar nedeniyle müsabakayı 9 kişi tamamladığı maçtan ise 1 -1 beraberlikle ayrıldı. Bu maçta ligin son sıralarında olan her iki takımda maçtan birer puan alarak ligin sonundan kurtulamadı.

Maçın sonunda ise istenmeyen olaylar olurken maçı verdiği kararlarla adeta çileden çıkartan hakem yönetimine, Ereğlispor taraftarının tepkisine neden oldu. Maç sonrasında sıkılan biber gazından etkilenen taraftarlara ise sağlık ekipleri müdahale etti. Bu maçta da Ereğlispor yine şanssızlığını ve rakibini hakem sayesinde yenememiş oldu.

Haftaya ise Ereğlispor Serik Belediyespor deplasmanında puan mücadelesi verecektir.

EREĞLİSPOR ; 1 MUT İDMANYURDU BELEDİYESPOR ; 1

.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.