1. HABERLER

  2. SPOR

  3. EREĞLİSPOR SEZONU GALİBİYETLE AÇTI
EREĞLİSPOR SEZONU GALİBİYETLE AÇTI

EREĞLİSPOR SEZONU GALİBİYETLE AÇTI

BAŞKAN ÖZGÜVEN: “HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

A+A-

        Ereğlispor 2017-2018 futbol sezonunu bir zamanlar Spor Toto Süper Lig’in önemli takımlarından olan Kayseri Erciyesspor’u hazırlık maçında 2-1 yenerek açtı. Sezon açılışına Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Kurum Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

img_8484.jpg

        Sezona 3. Lig’e yükselme hedefiyle başlayan Ereğlispor’u taraftarlar da yalnız bırakmayarak 12. Adam görevini yerine getirdi. Ereğlispor, kurban kesimi ve dualar eşliğinde 2017-2018 sezonu Bölgesel Amatör Lig’ine merhaba dedi.

img_8491.jpg

        Tek hedefimiz şampiyonluk diyen Başkan Özgüven: “Bu sene 15’e yakın transferle savaşan ve kaliteli bir takım kurmaya çalıştık. Ereğlispor şehrimizin önemli değerlerinden bir tanesi. Belediye olarak takımımızı destekliyor ve futbol endüstrisinde yerimizi almak için uğraş veriyoruz. Geçmişinde önemli başarılar yakalayan takımımızı yeniden o günlere taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu noktada şehrimiz için bir değer olan Ereğlispor’umuza tüm kurum ve kuruluşları destek olmaya çağırıyorum. Bu değer bizim sahip çıkmalıyız. Hedefimiz şampiyon olup 3. Lig’e çıkmak. Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 futbol sezonunun hayırlı, uğurlu olmasını temenni eder, Ereğlispor’umuza başarılar dilerim” dedi.

img_8626.jpg

        Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran: “Emek ve özveri ile kurulan Ereğlispor’un bu sezon başarılı olarak 3. Lig’e çıkmasını diliyorum. Bu takımın kurulmasında büyük emeği olan başta Belediye Başkanımız ve teknik ekibimize teşekkür ederim. 2017-2018 futbol sezonu hayırlı olsun” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.