1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ERKEN YAŞLARDA MEYVE VE SÜT KÜLTÜRÜ KAZANDIRIYORUZ
ERKEN YAŞLARDA MEYVE VE SÜT KÜLTÜRÜ KAZANDIRIYORUZ

ERKEN YAŞLARDA MEYVE VE SÜT KÜLTÜRÜ KAZANDIRIYORUZ

Ereğli Belediyesi, sabahın erken saatleriyle birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı önünde tüm vatandaşlara süt, okul bahçelerinde de çocuklara meyve ikramı yapıyor.

A+A-

                Ereğli Belediyesi, sabahın erken saatleriyle birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı önünde tüm vatandaşlara süt, okul bahçelerinde de çocuklara meyve ikramı yapıyor.

ogrencilere-saglikli-gida-1.jpeg

Tarım ve hayvancılık şehri olan Ereğli’mizde meyve ve süt kültürü kazandırıyoruz diyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Sabahın erken saatleriyle birlikte ekiplerimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkımızda süt ve okullarımızda ise meyve ikramı gerçekleştiriyor.  Değerlerimize sahip çıkma ve sosyal sorumluluk bilinci amacıyla yürüttüğümüz bu hizmetimizle birlikte erken yaşlardan itibaren meyve ve süt kültürü kazandırmayı amaçlıyoruz. Ereğli Belediyesi olarak fiziki, sosyal ve kültürel Belediyecilik kapsamında ilkleri gerçekleştirmeye ve önemli hizmetleri hemşehrilerimize sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda şehrimizde ilk olan bu hizmet ile de Ereğli’mizin önemli geçim kaynağı olan tarım ve hayvancılığı ön plana çıkarıyoruz. Bilindiği üzere Ereğli’miz süt üretiminde TUİK verilerine göre Türkiye’de 1. sırada yer alıyor, meyvecilikte de önemli bir yere sahiptir. Bizler üretimin ve üreticinin yanında olmayı kendimize prensip ediniyor ve bu doğrultuda hizmetlerimizin planlamasını yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

ogrencilere-saglikli-gida-2.jpg

Özgüven: “Şehrimizin önemli geçim kaynağı olan tarım ve hayvancılığı daha da geliştirmek adına geleneksel hale getirdiğimiz Tarım ve Hayvancılık Fuarı düzenliyoruz. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Tarım ve Hayvancılık Fuarımızda birçok önemli firma ve sanatçımızı Ereğli’mizde misafir ettik. Fuarımıza gösterilen yoğun ilgi ve hemşehrilerimizin duyarlılığı bizleri mutlu ediyor ve daha da kamçılıyor. Bu anlamda duyarlılık gösteren ve programlarımıza gösterdikleri ilgi ile bizlere destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.