1. HABERLER

  2. Gazinolar Taşınmayı Sürdürüyor

Gazinolar Taşınmayı Sürdürüyor

Ereğli Belediyesi tarafından Gazino ve içkili mekanların kent dışına taşınması amacıyla başlatılan proje hayata geçmeye başladı.Ereğli Belediyesi...

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından Gazino ve içkili mekanların kent dışına taşınması amacıyla başlatılan proje hayata geçmeye başladı.

Ereğli Belediyesi tarafından kent merkezinde bulunan umuma açık eğlence merkezlerinin Bahçeli Köyü Mevkii’nde bulunan işyerlerine taşınması ile ilgili olarak geliştirdiği proje hayata geçirildi. Kent merkezindeki bir çok gazino ve eğlence merkezi yeni yerlerine taşınarak burada faaliyetlerine başladılar. Yıl başına kadar geriye kalan mekanlarda bu bölgeye taşınacak.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, kendileri için belirleyici olan şeyin halkın dilek ve ihtiyaçları olduğunun altını çizerek, “Biz halkın görev verdiği bir yönetimiz ve onların haklı istekleri bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada yerine getirilmeye devam edecek. Ereğli halkı içkili mekanların kent içerisindeki huzuru bozduğuna yönelik olarak haklı bir serzenişte bulunmuştu. Bizde bu konuyu hem mekan sahipleriyle, hem de Belediye Meclis Üyeleri ile uzun uzun müzakere ederek Bahçeli Köyü bölgesinde belirlenen alanda bir yatırım gerçekleştirerek taşıma kararı aldık ve bunu uygulamaya koyduk. Şu anda mevcut binalar haricinde bu bölgede yatırım yapmak isteyen yatırımcılar içinde bu bölgede elimizde bulunan arsaları değerlendirmek için yeni bir proje çalışması yapacağız. Yani Ereğli merkezde gazino, birahane ve meyhane kalmayacak, bu tür işletmeler kent dışına taşınacak” dedi.

Vatandaşlar ise yapılan çalışmanın son derece önemli olduğunu ifade ederek, “Kent merkezinde yaşanan kirlilik daha şimdiden azalmaya başladı. Mekanların taşınmasından sonra bu kirlilik tamamen ortadan kalkacak ve Ereğli kaybetmeye başladığı sosyal kimliğine yeniden kavuşacak” şeklinde konuştular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.