1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. GÖNÜLAL’DAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI
GÖNÜLAL’DAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

GÖNÜLAL’DAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Önderliğinde 23 Nisan 1920’de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi ile egemenlik yetkisi kayıtsız şartsız milletimize...

A+A-

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Önderliğinde 23 Nisan 1920’de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi ile egemenlik yetkisi kayıtsız şartsız milletimize verilmiş, millet meclisinin açılması, kurtuluş mücadelesinin başarıya ulaşmasında ve Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında büyük bir dönüm noktası olmuştur. Daha  sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilmiştir. Dünya’da çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yalnız Türkiye’de değil tüm dünya çocukları tarafından kutlanan bir bayramdır. Ulu Önderimiz Atatürk bu bayramı çocuklara armağan ederek dünyada başka hiçbir yerde eşi benzeri bulunmayan eşsiz ve asil bir davranış örneği göstermiştir.

 

Ancak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yıl dönümünde bir kez daha görmekteyiz ki; Türkiye’de çocuk istismarının, çocuk gelinlerin, çocuk işçilerin olduğu, çocukların ve ailelerinin mutlu olmadığı bir ülke haline gelen yurdumuzda, dünyanın her yerinden Türkiye’ye gelen çocuklarımız tarafından kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları iptal edilmekte, eski coşkusu azaltılmaya çalışılmaktadır.

 

Tüm bu olumsuzluklara rağmen bizler çocuklarımızın daha mutlu olduğu ve geleceklerinin daha iyi olduğu bir Türkiye yaratma çabası ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ışığında çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu günü çocuklara armağan eden ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Ulusal Kurtuluş Savaşımızın kahramanlarını bir kez daha saygı ve şükranla anıyorum.

 

CHP EREĞLİ İLÇE BAŞKANI

VEYSEL GÖNÜLAL

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.