1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. GURURUMUZ TÜRK YILDIZLARI’NDAN NEFES KESEN GÖSTERİ
GURURUMUZ TÜRK YILDIZLARI’NDAN NEFES KESEN GÖSTERİ

GURURUMUZ TÜRK YILDIZLARI’NDAN NEFES KESEN GÖSTERİ

Ereğli Belediyesi’nin organizasyonuyla gerçekleşen Türk Yıldızları gösteri programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bu muhteşem gösteriyi kaçırmak istemeyen On Binler akın akın Atatürk Kültür Parkı’na geldi.

A+A-

                Ereğli Belediyesi’nin organizasyonuyla gerçekleşen Türk Yıldızları gösteri programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bu muhteşem gösteriyi kaçırmak istemeyen On Binler akın akın Atatürk Kültür Parkı’na geldi.

        20 dk süren unutulmaz gösterinin ardından binlerce Ereğlili vatandaş Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e program için teşekkürlerini ilettiler.

turk-yildizlari-1.jpg

        Ereğli’de ilk defa gerçekleşen gösteri hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Özgüven: “Hemşehrilerimizin bu muhteşem gösteriyi izlemek için akın akın gelmeleri bizler için mutluluk verici durumdur. Türk Yıldızlarımız dünyada adını duyurmuş, yaptıkları nefes kesen gösterilerle milletimizin kalbinde yer edinmiştir. Bu kahramanlarımızı Ereğli’mizde misafir etmekten, vatandaşlarımızla buluşturmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu programın düzenlenmesinde başta Hava Kuvvetleri Komutanlarımıza, Türk Yıldızları Filo Komutanlığımıza, buralara gelerek bu coşkuyu bizimle yaşayan siz değerli hemşehrilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ereğli Belediyesi olarak sosyal programlarla, çeşitli kültürel faaliyetlerle sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bir yandan yol yapıyoruz, bir yandan asfalt yapıyoruz ama bu faaliyetlerin de önemli olduğunu biliyoruz. Bu anlamda önümüzdeki hafta da 2.’ni düzenleyeceğimiz Kitap Fuarı ile ünlü yazarlarımızla birlikte olacağız. 12.10.2018 Cuma günü açacağımız Kitap Fuarımıza tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Ayrıca Birliğimizi ve beraberliğimizi simgelemek açısından bu yoğun katılımlarınız bir mesaj niteliğindedir. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde 8 kahramanımızı şehit verdik, bu vesileyle onları ve tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla yad ediyor, ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

turk-yildizlari-2.jpg

 

        Nefes kesen gösteri izleyicilerin takdirini topladı ve büyük bir coşkuyla takip edildi. Program, Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Türk Yıldızları Filo Komutanı Hv. Plt. Bnb. Esra Özatay’ın karşılıklı hediye takdimi ile son buldu.

turk-yildizlari-3.jpgturk-yildizlari-4.jpgturk-yildizlari-5.jpg

turk-yildizlari-6.jpg

turk-yildizlari-8.jpg

turk-yildizlari-9.jpg

turk-yildizlari-10.jpg

turk-yildizlari-11.jpg

turk-yildizlari-12.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.