1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. HALKAPINAR BELEDİYESİNDEN BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ
HALKAPINAR BELEDİYESİNDEN BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

HALKAPINAR BELEDİYESİNDEN BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

Halkapınar Belediyesi tarafından birlik ve beraberlik...

A+A-

Halkapınar Belediyesi tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi. Halkapınarlı vatandaşları bir araya getiren yemeğe yoğun ilgi oldu.

14999a05-4376-41df-beae-01e7b711b1a8.jpg

Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal'ın girişimleriyle organize edilen birlik yemeği, din görevlileri tarafından okunan dualar eşliğinde vatandaşları buluşturdu.

1-254.jpg

Yemeğe Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, Ereğli DSYB Başkanı Edip Yıldız, Halkapınar Belediyesi Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

3-251.jpg

Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, “Konuşmasına Halkapınar halkına, Birlik ve beraberlik yemeğine teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum diyen Bakkal, Seçim süreci ile konuşmasında, 31 Mart yerel seçimlerinde 17  tane mahallemizi tek tek dolaştık ve çalmadığımız kapı ve sıkılmadık el bırakmadık diyen Başkan Bakkal, ben öncelikle herkesten bana haklarınız helal etmenizi istiyorum gece gündüz demedik sizleri rahatsız ettik hepinizden Allah razı olsun varsa benim sizlere bir hakkım benden yana da sizlere helali hoş  olsun değerli hemşerilerim  diyen Bakkal, sizler Halkapınar ve Dereyüzünün birlik ve beraberlik olduğunu bizlere gösterdiniz, hiçbir zaman ayrımcılığın olmadığını bir arada olduğumuzu sizler seçim sürecinde seçim sonuçlarıyla bizlere gösterdiniz hepinize teşekkür ediyorum ve bundan sonrada böyle bir ayrımcılığın olmadığını ben Halkapınar Belediye Başkanı olarak ve ekibimizle bundan sonrada biz sizlere de göstereceğiz inşallah, diyen Bakkal, Bundan sonrada bu birliğimizi beraberliğimizi dirliğimizi inşallah sonuna kadar devam ettireceğiz, Her zaman böyle programlar hazırlayarak siz değerli hemşerilerimizin huzuruna bizler gelerek sizlere hiçbir zaman başınızı yere eğecek bir hata içerisin de olmayacağıma, Halkapınar'ımızın mahallelerimizin sonuna kadar sizlerin emrinde olacağımıza da buradan arz etmek istiyorum dedi.

17be8819-0e7f-4e34-aba2-533da93788cd.jpg

 Başkan Bakkal, değerli hemşerilerim bu belediye sizlerin sizlere sonuna kadar bu belediyenin kapısı açık olacaktır. Hiç kimse çekinmeden gücenmeden gönül rahatlığıyla buraya gelebilecek değerli hemşerilerim asla ve asla bizde ayrımcılık gayrımcılık, bu bana oy atmadı bu böyle yaptı diye bir şey yok benim kapım sonuna kadar herkese açık partisi ne olursa olsun düşüncesi ne olursa olsun ben  sizlerin emrindeyim sizler için geldim sizler için Halkapınar'ımıza hizmet edeceğiz inşallah el birliği yapacağız  güç birliği yapacağız memleketimizi hak ettiği seviyelere getireceğiz inşallah  bunu hep beraber başaracağız sözlerini ifade etti. Değerli hemşerilerim  bugün nasıl burada bir araya gelebildiysek, burada bir bayram havası yaratıldıysa yarında öyle olacak bir günde öyle olacak bundan sonra hem böyle olacak değerli hemşerilerim hiç kimseye fırsat vermeyeceğiz, Asla fitne fesat yapan her kim olursa olsun Halkapınar'ımızı dereyüzümüzü mahallelerimizi her kim ayırmaya kalkarsa karşısında önce beni bulacak sonra siz değerli hemşerilerimizle beraber bunlara müsaade etmeyeceğiz diyen Bakkal, Birliğimizi dirliğimizi asla ve asla bozdurmayacağız dedi.

Bakkal, Sizlerden gelen her türlü talebi, belediyemizin imkânları dâhilinde karşılamaya gayret göstererek sürdüreceğiz'' ifadelerini kullandı.

Bakkal, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, Allah hepinizden razı olsun dedi.
 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.