1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Hanımlar Semt Kıraathanesi Açıldı
Hanımlar Semt Kıraathanesi Açıldı

Hanımlar Semt Kıraathanesi Açıldı

   Ereğli Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda hanımlar Kıraathanelerinin bir yenisi daha hanımların hizmetine açıldı.

A+A-

               Ereğli Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda hanımlar Kıraathanelerinin bir yenisi daha hanımların hizmetine açıldı.

thumbnail_hanimlar-kiraathanesi-2.jpg

Açılışa Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güler Kal ve yönetim kurulu üyeleri, Ereğli Müftüsü Celal Malkoç, Ereğli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Oymak, EREĞLİ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yalçın Bozkır, STK Temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve çoğunluğunu bayanların oluşturduğu çok sayıda Ereğlili vatandaş katıldı.

thumbnail_hanimlar-kiraathanesi-3.jpg

Hanımlara özel hizmetlerimize devam ediyoruz diyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Mahallelerimizde hanımlarımızın günlük yaşamlarında kolaylık sağlayacak, kendilerini geliştirebildikleri ve kaliteli zaman geçirebildikleri hanımlar kıraathaneleri açmaya devam ediyoruz. Daha önce hizmete açtığımız kıraathanemiz bayanlarımız tarafından yoğun ilgi gördü. Açıkçası biz bu hizmete karar verdiğimizde bu kadar olacağını tahmin etmiyorduk ama gördük ki gerçekten isabetli bir hizmet oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere talimatları ilk sırada engelli vatandaşlara, sonra gençlerimize daha sonra bayanlarımıza yönelik hizmetlerin çoğaltılması olmuştur. Bu doğrultuda şehrimizde engelli kardeşlerimize, gençlerimize ve hanımlarımıza yönelik önemli hizmetleri gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

thumbnail_hanimlar-kiraathanesi-4.jpg

Hanımlar kıraathaneleri açmaya devam edeceklerini belirten Özgüven: “Mahallelerimiz ortak noktalarına açtığımız hanımlar kıraathanelerimizi çoğaltmaya devam ediyoruz. Allah(cc) nasip ederse hastane yolunda da bu formatta bir hanımlar kıraathanesini yakında hizmete açmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu hizmetimizde hanımlarımıza özel kurslarımız ve faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Ayrıca içerisinde çocuk oyun guruplarının, kütüphanenin de bulunduğu kıraathanemizde güleryüzlü personellerimiz üyelerini bir misafir edasıyla ağırlamaktadır. Her bir personel her bir üyeyi evine misafir eden ev sahibi felsefesiyle hizmet sunmaktadır. Lokalin her imkanından, karşılık beklemeksizin üyeleri bilgilendirip yönlendirerek hanımlara en güzel hizmeti vermektedir. Sıcak aile ortamında hanımlarımız bir araya gelerek verimli ve güzel vakit geçiriyorlar. Bu duygu ve düşüncelerle Batıalagözlü Mahallesi Şehit Ali Aksu Caddemizde açılışını gerçekleştirdiğimiz hanımlar kıraathanesi şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

thumbnail_hanimlar-kiraathanesi-5.jpgthumbnail_hanimlar-kiraathanesi-6.jpg

thumbnail_hanimlar-kiraathanesi-7.jpg

thumbnail_hanimlar-kiraathanesi-8.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.