1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ
HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

Bölgemiz dâhilinde meydana gelen ve failleri tespit edilemeyen Hırsızlık olayları ile ilgili olarak Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipleriz yapmış oldukları çalışmalarda hırsızlık olayına karışan şahısların Adana ilinden geldiklerini ve...

A+A-

Bölgemiz dâhilinde meydana gelen ve failleri tespit edilemeyen Hırsızlık olayları ile ilgili olarak Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipleriz yapmış oldukları çalışmalarda hırsızlık olayına karışan şahısların Adana ilinden geldiklerini ve Ereğli ilçesinde ev tutarak Polis ve Jandarma bölgesinde yapmış oldukları hırsızlık olaylarından elde ettikleri malzemeleri burada tuttuklarının öğrenilmesi üzerine belirlenen Ziya Gökalp Mahallesindeki apartman dairesine yapılan operasyonda evin içerisinde silah, tüfek, kuru sıkı tabanca, televizyon, nakit para, ziynet eşyası başta olmak üzere 70 civarında çeşitli ev eşyası ele geçirilmiştir.

1-232.jpg

Şebeke üyesi 2 şahsın tarafımıza sahte kimlik ibraz etmesi ile ekiplerimiz şahısların durumundan şüphelenmiş, parmak izinden şahısların asıl kimliklerinin tespiti yapılmıştır. Kimlikleri tespit edilen iki şahsın çok sayıda suçtan aranan şahıslar olduğu ve şahıslardan 1 tanesinin hırsızlık suçundan kesinleşmiş 8 yıl 2 ay hapis cezasının olduğu anlaşılmıştır.

2-273.jpg

Konu ile ilgili yapılan çalışmalar genişleterek Adana Polisi ile irtibata geçilmesi ile hırsızlık üyelerinin Adana bağlantıları ile ilgili de çalışma yapılması sağlanmıştır.

Yapılan çalışmalar kapsamında 5 i Ereğli ilçe merkezinde 3’ü Adana merkezde olmak üzere 8 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup şüpheliler ile ilgili işlemler halen devam etmektedir.

Şahısların çalmış oldukları ev eşyalarının sahipleri tespit edilerek eşyaları Emniyet Müdürlüğünde teslim edilmiştir. Yapılan çalışmalar kapsamında toplam 8 şahsın karışmış olduğu 14 ayrı olay aydınlatılmıştır.

Halkın huzur ve güveninin sağlanması yönünde çalışmalarımız devam etmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.