1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. HOBİ BAHÇELERİ SAKİNLERİNE BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN SÜRPRİZ ZİYARET
HOBİ BAHÇELERİ SAKİNLERİNE BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN SÜRPRİZ ZİYARET

HOBİ BAHÇELERİ SAKİNLERİNE BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN SÜRPRİZ ZİYARET

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Hobi Bahçeleri sakinlerine sürpriz ziyarette bulundu.

A+A-

        Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Hobi Bahçeleri sakinlerine sürpriz ziyarette bulundu. Samimi sohbet ortamında geçen buluşmada vatandaşlar Özgüven’e teşekkürlerini ileterek yetiştirdikleri ürünlerden takdim ettiler.

hobi-bahceleri-1.jpg

        Hobi Bahçelerinin Ereğli’de ilk olma özelliği taşıdığını belirten Başkan Özgüven: “Hobi Bahçelerimiz vatandaşlarımızın sosyal kaynaşma merkezi ve üretmenin hazzı ile huzurlu vakit geçirilebilmelerini sağlayan bir alan olarak ön plana çıkıyor. Ayrıca hobi bahçelerimiz şehrimizde ilk olma özelliği taşıyor.

hobi-bahceleri-2.jpg

Bu yer özellikle çocuklarımızın doğayı ve toprağı sevmelerine olanak tanıyor ve toprakla buluşmalarını sağlıyor. Hobi bahçelerimizde vatandaşlarımız piknik yaparak, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda tüketerek boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirebiliyorlar.

hobi-bahceleri-3.jpg

Bu anlamda iki yıl önce faaliyete geçen Belediyemiz Hobi Bahçeleri sakinlerinin misafiriydik. Buradan yararlanan vatandaşlarımız arasındaki sevgi, saygı ve samimiyetleri bizleri çok memnun etti. Samimi yaklaşımları ve el emeği, göz nuru ile yetiştirdikleri ürünlerden ikramları için çok teşekkür ederim” dedi.

hobi-bahceleri-4.jpg

hobi-bahceleri-5.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.