1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. İkram Çeşmesi Yoğun İlgi Gördü
İkram Çeşmesi Yoğun İlgi Gördü

İkram Çeşmesi Yoğun İlgi Gördü

Ereğli Belediyesi’nden bir ilk daha ikram çeşmesi Ereğlililerin hizmetine sunuldu. Uğurlu Camii önünde Cuma Namazı çıkışı vatandaşlara süt ikram edildi. İkram çeşmesine yoğun ilgi gösteren Vatandaşlar, Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e hizmetlerinden dolay

A+A-

                Ereğli Belediyesi’nden bir ilk daha ikram çeşmesi Ereğlililerin hizmetine sunuldu. Uğurlu Camii önünde Cuma Namazı çıkışı vatandaşlara süt ikram edildi. İkram çeşmesine yoğun ilgi gösteren Vatandaşlar, Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

¦-kram-+ce+smes¦--1.jpg

        Halka hizmet Hakka hizmet düsturuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen Başkan Özgüven: “Şehrimize hizmet noktasında önemli çalışmalar yürütüyoruz. Fiziki ve kültürel çalışmalarımızın yanı sıra Sosyal Belediyecilik kapsamında da hemşehrilerimize hizmet ediyoruz. Ereğli’mize ve vatandaşlarımıza daha iyi nasıl hizmet edebiliriz noktasında çaba harcıyoruz. İkram Çeşmesi de bu hizmetlerimizden birisi. Paylaşmak bizim kültürümüzün bir parçasıdır. Belediye olarak özel günlerde paylaşmanın hazzını yaşayarak birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımızın da desteğini görüyoruz. Bize destek olan tüm hemşehrilerimize teşekkür eder onların destekleriyle daha birçok hizmeti Ereğli’mize kazandıracağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

¦-kram-+ce+smes¦--2.jpg¦-kram-+ce+smes¦--3.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.