1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. İYİ PARTİ’DEN BAŞKAN OPRUKÇU’YA NEZAKET ZİYARETİ
İYİ PARTİ’DEN BAŞKAN OPRUKÇU’YA NEZAKET ZİYARETİ

İYİ PARTİ’DEN BAŞKAN OPRUKÇU’YA NEZAKET ZİYARETİ

İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar ve Yönetimi, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret etti.

A+A-

İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar ve Yönetimi, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret etti.

Siyasi nezaket örneği olarak hafızalarda kalacak olan ziyarette Başkan Oprukçu, seçimin 31 Mart gecesi sonlandığı ifade ederek “Artık hizmet zamanı, siyasi ayrım gözetmeksizin her insanımızı kucaklama zamanı” dedi.

25.04.2019-iyi-parti’den-baskan-oprukcu’ya-nezaket-ziyareti-3.jpg

“SEÇİM 31 MART GECESİ BİTTİ ŞİMDİ HİZMET ZAMANI”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, İYİ Parti Ereğli ilçe başkanı Amil Acar ve yönetimini makamında ağırladı. Siyasi nezaket örneği olarak hafızalarda kalacak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oprukçu, İYİ Parti İlçe Başkanı ve yönetimine teşekkür etti ve “Kaybedeniyle kazananıyla seçim 31 Mart gecesi sonlandı. Şükürler olsun ki Allah(cc)’ın izni ve hemşehrilerimizin takdiriyle Belediye Başkanlığı şerefi bize nasip oldu. Bundan sonra siyasi ayrılıkları bir kenara bırakıp hizmet etme, Ereğli’mizi daha da ileriye taşıma zamanıdır. Şehrimiz için herkesin bilgi, birikim ve önerilerine ihtiyacımız olacaktır. El ele vererek hep birlikte yaşam sürdüğümüz memleketimizde huzuru, mutluluğu sağlamak zorunluluğumuz vardır. Ereğlili olan ve Ereğli’ye değer veren herkesin de bu noktada elini taşın altına koyacağına, Ereğli’ye küsmeyeceğine inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

25.04.2019-iyi-parti’den-baskan-oprukcu’ya-nezaket-ziyareti-1.jpg

“KAZANANI TEBRİK EDEBİLMEK SİYASİ BİR ERDEMDİR”

40 yıldır siyasetin içerisinde yer aldığını dile getiren Oprukçu: “Siyaset fayda üzerine yapılmalıdır. Şehrine, ülkene hatta tüm dünya insanlarına faydalı işler ve hizmetler yapmak odaklı yola çıkılırsa kaybedilen hiçbir şey olmaz. Önemli olanın koltuk olmadığı bilinci ile seçimi kazananlara yeri geldiğinde destek yeri geldiğince dua etmek bizim siyasi anlayışımızdır. Bir fazla hizmet olacaksa neden istemeyelim ki, biz kaybettiğimizde de kazanan arkadaşlarımıza dua ettik, çünkü kazanan Ereğli olacaktı. Bu nedenle kazananı tebrik edebilmek de siyasi bir erdemdir” dedi.

25.04.2019-iyi-parti’den-baskan-oprukcu’ya-nezaket-ziyareti-2.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.