1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kadın Girişimciler Derneği’nden Girişimcilik Kursu
Kadın Girişimciler Derneği’nden Girişimcilik Kursu

Kadın Girişimciler Derneği’nden Girişimcilik Kursu

Kadın Girişimciler Derneği çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Derneğin "Hayata Tutunan Eller Projesi"  kapsamında KOSGEB işbirliği ile Ereğli Belediyesi'nin öncülüğünde bayanlara girişimcilik kursu verildi.

A+A-

Kadın Girişimciler Dernek Başkanı Durdane Kocagil, "KOSGEB işbirliği ile açtığımız Girişimcilik Kursu bayanlara özel. Amacımız kadınlarımıza önce eğitim vermek. Sertifikalarını aldıklarında kendi işlerini kurabilmeleri için önce eğitim almaları şart. Hayata Tutunan Eller Projemizin bir bölümü olan girişimcilik kursuna ilgi yoğun. Projemize iştirak eden tüm bayanlarımıza teşekkür ederiz. Bu önemli projelerin gerçekleşmesinde öncü olan ve her zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Özkan Özgüven’e yürekten teşekkür ederiz" dedi.

girisimcilik-kursu-1.jpg

        Kurs hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Türk kadını tarih boyunca başarılı olmuş ve güzel işlere imza atmıştır. Bu anlamda onlara ülke ekonomisine ve aile ekonomilerine katkıda bulunmaları için öncüsü olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Oğuz Ata Tesislerimiz içerisinde bulunan Kadın Girişimciler Derneğimizin başlatmış olduğu “Hayata Tutunan Eller Projesi” kadınlarımız tarafından yoğun ilgi gördü. Bu ilginin artarak devam etmesi için Belediye olarak gereken desteği veriyoruz. Bu noktada en önemli obje kuşkusuz eğitim. Eğitim hayatımızın her alanında olması gerekir, bu doğrultuda Girişimcilik kursu açıldı. Kursa katılan kadınlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

girisimcilik-kursu-2.jpg

Kurs, derneğin Oğuz Ata Tesislerinde bulunan İş Atölyesinde gerçekleştirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.