1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Karaman'da, Genç Kız Kendini Boşluğa Bıraktı!
Karaman'da, Genç Kız Kendini Boşluğa Bıraktı!

Karaman'da, Genç Kız Kendini Boşluğa Bıraktı!

Karaman'da bunalıma giren genç kız, "Hakkınızı helal edin" diyerek çıktığı inşaatın ikinci katından kendini boşluğa bıraktı.

A+A-

Karaman'da bunalıma giren genç kız, "Hakkınızı helal edin" diyerek çıktığı inşaatın ikinci katından kendini boşluğa bıraktı. Bağırma sesleriyle yere düşen genç kızı bazı vatandaşlar havada yakalamaya çalışsa da başarılı olamadı.  Olay, dün gece saat 22.00 sıralarında Mansurdede Mahallesi 106 sokak üzerinde bulunan 3 katlı binada meydana geldi. Edinilen  bilgiye göre, 18 yaşındaki S.E.'nin inşaatı devam etmekte olan binanın ikinci katına çıktığını gören mahalle sakinleri durumu sağlık ekibi ile polise bildirdi. Polis ve sağlık ekibi gelmeden pencereye çıkan genç kız, aşağıya sarkmaya başladı.

VATANDAŞLAR, GENÇ KIZI HAVADA YAKALAMAYA ÇALIŞTI

Bu durumu gören vatandaşlar ise genç kızı intihardan vazgeçirebilmek için bir süre konuşarak ikna etmeye çalıştı. Genç kızın kararlı olduğunu anlayan vatandaşlar kızın atlayacağı yerin altına durarak engellemeye çalıştı. Vatandaşların çabalarını dinlemeyen S.E., 'Hakkınızı helal edin' diyerek kendini boşluğa bıraktı. Bağırma sesleriyle yere düşen genç kızı bazı vatandaşlar havada yakalamaya çalışsa da başarılı olamadı.

KUM YIĞININA DÜŞEN KIZ AĞIR YARALANDI

Kum yığınının üzerine düşen genç kız ağır yaralandı. Vücudunda kırıklar oluşan genç kız, olay yerine gelen ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan genç kız daha sonra Konya'ya sevk edildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.