1. HABERLER

  2. KARAPINAR

  3. Karapınar’da Yine Obruk
Karapınar’da Yine Obruk

Karapınar’da Yine Obruk

Karapınar ilçesinde, yaklaşık 70 metre çapında 50 metre derinliğinde yeni bir obruk oluştu.

A+A-

Karapınar ilçesinde, yaklaşık 70 metre çapında 50 metre derinliğinde yeni bir obruk oluştu.

korkudan-tarlanin-icine-giremiyorlar-11926515.jpeg

Olay; Reşadiye Mahallesi'nde Saffet ve Cevdet Sayın'a ait mısır ekili tarlada meydana gelen obruk, bölgedeki çiftçileri tedirgin etmeye devam ediyor.

korkudan-tarlanin-icine-giremiyorlar-11926517.jpeg

Sürekli obruk oluşan bölgede, bu yeni yaklaşık 70 metre çapındaki, 50 metre derinliğindeki obruğun büyüklüğü ise dikkat çekti.

korkudan-tarlanin-icine-giremiyorlar-11926502.jpeg

Tarla sahiplerinden Cevdet Sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, obruğun ortaya çıkmasına şahitlik ettiklerini söyledi. Korktuğumuz için tarlanın içerisine giremiyoruz Korkunç bir ses duyduklarını ifade eden Sayın, şu ifadeleri kullandı.

Kardeşim ile tarlada sulama yaptığımız sırada obruk oluştu. Obruk oluşumu sırasında çıkan sesler adeta kulaklarımızı deldi. Sanki gök gürültüsü gibiydi. Kardeşim, ne olduğunu anlamak için tarla içinde bir süre gittikten sonra dev bir çukurla karşılaşmış ve büyük korkuyla yanımıza geldi. Sonra obruğun yanına gittik. Gözlerimize inanamadık. Tarlanın ortasında dev bir çukur olmuştu. Damlama sulama boruları çukurun içerisindeydi. Korku ile oradan uzaklaştık. Bölgede halen obruk oluşumu devam ediyordu. Obruk yeni oluştuğu için, kendi içinde küçük çaplı çökmeler devam ediyordu. Korktuğumuz için tarlanın içerisine giremiyoruz. Durumu Belediye ekiplerine haber verdik. Kasım ayında hasat yapılacak. O zaman ne yapacağız bilemiyoruz dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.