1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kaymakam Yaran, LGS Ereğli Birincisini Ödüllendirdi
Kaymakam Yaran, LGS Ereğli Birincisini Ödüllendirdi

Kaymakam Yaran, LGS Ereğli Birincisini Ödüllendirdi

Lise Giriş Sınavlarında Ereğli Birincisi Olarak Herkesi Gururlandıran Dumlupınar Ortaokulu Öğrencisi Ödüllendirdi.

A+A-

Lise Giriş Sınavlarında Ereğli Birincisi Olarak Herkesi Gururlandıran Dumlupınar Ortaokulu Öğrencisi Ödüllendirdi.

Geçtiğimiz ay içeresinde yapılan LGS sınavlarında tam puan alarak Ereğli birincisi olan Dumlupınar Ortaokulu öğrencisi Çağrı Delihasanlar’ı Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç tarafından ödüllendirildi.

birinci.jpg

Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Mehmet Ergün ile birlikte Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran’ı makamında ziyaret eden Çağrı Delihasanlar, başarısını Ereğli protokolü ile paylaştı.

birrinci.jpg

Ereğli’nin süper çocuğu bu başarısını, Düzenli ve planlı bir şekilde ders çalışmaya borçlu olduğunu ifade eden, Ereğli Birincisi Çağrı Delihasanlar’ı tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç; Başarılarının devamını diliyor, elde ettiği başarısına destek olan öğretmenlerimizi ve öğrencimizi tebrik ediyorum dedi. İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru olan Çağrının babası ise Kaymakam tarafından ayrıca tebrik edildi. Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran başarılı öğrencimiz Çağrı Delihasanlar ve ailesini kutlayarak tebrik etti.

biirinci.jpg

Bizlerde, Dumlupınar Ortaokulu öğrencisi Çağrı Delihasanlar’ı LGS sınavında İlçemizi ve okulu Dumlupınar Ortaokulunu başarıyla temsil eden, 8.sınıf öğrencisi Çağrı Delihasanlar Haziran ayında yapılan LGS sınavında Türkiye 380’si ve Ereğli birincisi olması nedeniyle, emeği geçen Dumlupınar ortaokulu idareci, öğretmenleri ile başarılı öğrencinin ailesini ve öğrencimiz tebrik ediyor ve kutluyoruz.

 

 

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.