1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kaymakam Yaran Onuruna Veda Yemeği Verildi
Kaymakam Yaran Onuruna Veda Yemeği Verildi

Kaymakam Yaran Onuruna Veda Yemeği Verildi

Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran adına veda yemeği düzenlendi.

A+A-

Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran adına veda yemeği düzenlendi.

Ereğli Turizm ve Otelcilik Lisesinde düzenlenen veda yemeğine, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve Eşi Çiğdem Zor Yaran’ın yanı sıra, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Eşleri, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Murat Salman, Emniyet Müdürü Necdet Ercan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Osman Koşar, Ereğli POMEM Müdürü Ali Kurbi, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Soylu, CHP İlçe Başkanı Veysel Gönülal, daire amirleri, STK Temsilcileri, Halkapınar Protokol Üyeleri, Kaymakamlık Personeli, Basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Tüm katılımcılarla birlikte yenen akşam yemeğinin ardından söz alan Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar; 3 yıldır birlikte görev yaptığımız, abimiz ve kardeşimiz kadar sevdiğimiz Sayın Kaymakamımızın ayrılıyor olması bizleri elbette ki üzmüştür. Ancak biliyoruz ki artık İstanbul’da da gidecek bir kapımız var. Ne zaman arasak ulaşabileceğimiz bir Kaymakamımız olduğu için kendimizi şanslı sayıyor, kendilerine bundan sonraki yaşamında başarılar, mutluluk ve huzur diliyorum dedi.

Programda söz alan Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Murat Salman; “Ben göreve başlayalı henüz 1 hafta oldu ve Sayın Kaymakamımızla çok fazla mesai yapamadık ancak buraya gelmeden önce de ismini çok duymuştum. Kendisi ile tanışmış olmak ise mutluluk verici. Gönül isterdi ki daha fazla birlikte görev yapalım ama bazı şeyler kısmetten öte gitmiyor. Ben kendilerine yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Allah yolunu açık etsin” dedi.

 Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise; “3 yıldır birlikte görev yaptığımız Kaymakamımız Sayın Ömer Lütfi Yaran Bey’e ve kıymetli eşleri Sayın Çiğdem Yaran Hanımefendiye bundan sonraki yaşamlarında başarılar, mutluluklar diliyorum. Allaha emanet olun” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ise söz alan, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi yaran ise; “Ben ve ailem herkese hakkımızı helal ediyoruz, sizler de helal edin. Ereğli’de olmak, Ereğli’de yaşamak bizim için mutluluk vericiydi. Ereğli’nin bundan sonraki süreçte hak ettiği yerlere gelmesini diliyor, herkesi Allah’a emanet ediyorum ifadelerini kullandı.

Düzenlenen veda yemeğinde Kaymakam Ömer Lütfi Yaran’a çeşitli hediyeler takdim edildi. Programın ardından Kaymakam Yaran herkesle tek tek tokalaşarak helallik istedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.