1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kitap Fuarı Ereğli İle Özdeşleşti
Kitap Fuarı Ereğli İle Özdeşleşti

Kitap Fuarı Ereğli İle Özdeşleşti

Kitap okuma oranında ülkemizde önemli bir yere sahip olan Ereğli’mizde iki yıldır düzenlenen kitap günleri yoğun ilgi görüyor. Birbirinden ünlü ve her biri alanında isim yapmış usta kalemlerin söyleşi ve imza programlarıyla daha da renkli hale gelen

A+A-

                Kitap okuma oranında ülkemizde önemli bir yere sahip olan Ereğli’mizde iki yıldır düzenlenen kitap günleri yoğun ilgi görüyor. Birbirinden ünlü ve her biri alanında isim yapmış usta kalemlerin söyleşi ve imza programlarıyla daha da renkli hale gelen Ereğli 2. Kitap Günleri Ereğlilerin ilgi odağı oldu.

2.-kitap-gunleri-1.jpg

         9 gün süren Ereğli 2. Kitap Günleri’nde 130 yayınevi ve on binlerce kitap vatandaşlarla buluşturuldu. 27 yazarın imza ve söyleşi programı düzenlediği fuara on binlerce Ereğlili akın akın geldi. Fuardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar bu organizasyon için Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür ettiler.

2.-kitap-gunleri-3.jpg

         Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Özgüven: “Kitap fuarı okuma oranın çok yüksek olduğu Ereğli’mizle özdeşleşti. Geçen sene ilkini düzenlediğimiz kitap fuarına yoğun ilgi vardı, bu yıl da Ereğli 2. Kitap Günleri hemşehrilerimizin ilgi odağı oldu. Hizmet noktasında kültürel hizmetlere oldukça önem veriyoruz. Özellikle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ufkunu açacak programlar düzenlemeye gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda 27 usta kalemin söyleşi ve imza programı gerçekleştirdiği, 130 yayınevi ve on binlerce kitabın yer aldığı kitap fuarımızı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın düzenlediğimiz 2. Kitap Günleri’ne ilgisi ve yoğun katılımı bizleri daha da mutlu etti. Kelimelerin efendilerini buluşturduğumuz imza ve söyleşi programları ilgi ile takip edildi. Duyarlılıkları ve yoğun katılımları için hemşehrilerimize teşekkür ediyor, bu tip organizasyonların geleneksel hale gelmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

2.-kitap-gunleri-2.jpg

2.-kitap-gunleri-5.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.