1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. KONFERANSA İLGİ YOĞUNDU
KONFERANSA İLGİ YOĞUNDU

KONFERANSA İLGİ YOĞUNDU

YENİ TÜRKİYE YOLUNDA GÜÇLÜ ADIMLARLA İLERLİYORUZ

A+A-

YENİ TÜRKİYE YOLUNDA GÜÇLÜ ADIMLARLA İLERLİYORUZ

                Ereğli Belediyesi televizyonun tanınmış simalarından yazar Turgay Güler ve Prof Dr. Mehmet Çelik’in katılımlarıyla ‘Yeni Türkiye’ adlı konferans düzenledi. Katılımın yoğun olduğu konferansın ardından Güler ve Çelik vatandaşların kitaplarını imzaladılar.

08.12.2018-konferans-2.jpg

        Yeni Türkiye yolunda güçlü adımlarla ilerliyoruz diyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Öncelikle bizleri kırmayarak şehrimize gelen değerli yazarımıza, kıymetli hocamıza ve her daim yanımızda olan sevgili hemşehrilerimize teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. Ak Parti hükümetleriyle birlikte ülkemiz çağ atlamış ve yeni Türkiye yolunda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Son zamanlarda ülkemiz üzerinde oynanan oyunların, ihanet ve saldırıların temelinde de bu kutlu yürüyüşten korkan zihniyetler yatmaktadır. Ancak milletimiz şanlı tarihinde de olduğu gibi bugün de ve yarın da bu zihniyetleri yok edecek güç ve iradeye sahiptir. Bu anlamda özellikle gençlerimize çok iş düşüyor ve bu doğrultuda onların donanımlı olarak yetişmelerinde, doğrulara ulaşmalarında en önemli görev bizlerindir. Belediye olarak asfalt, kaldırım, kanalizasyon yapıyoruz, önemli yatırımlarla şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz, 5 yılda asırlık hizmetleri bir bir gerçekleştiriyoruz. Tüm bunların yanında sosyal ve kültürel anlamda da önemli hizmetleri yaparak ülkemizin gelecek hedeflerine güçlü adımlarla ilerlemesine ve donanımlı gençler yetiştirmeye olanak sağlamaya gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda değerli yazarımız Turgay Güler ve kıymetli hocamız Mehmet Çelik’i Ereğli’mizde misafir etmekten dolayı çok mutluyuz. Bir kez daha bizlerle birlikte oldukları için onlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

08.12.2018-konferans-3.jpg

         Program Başkan Özgüven’in yazar Turgay Güler ve Prof. Dr. Mehmet Çelik’e hediyelerini takdim etmesinin ardından düzenlenen imza töreniyle sona erdi.

08.12.2018-konferans-4.jpg08.12.2018-konferans-5.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.