1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. KONYA BASINI EREĞLİ’Yİ ZİYARET ETTİ
KONYA BASINI EREĞLİ’Yİ ZİYARET ETTİ

KONYA BASINI EREĞLİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Konya Basın Yayın ve Enformasyon Müdürü Abdurrahman Fidancı, Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Özden Konur ve Konya’da görev yapan basın mensupları Ereğli’yi ziyaret etti. Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in bizzat iştirak ettiği gezi gün boyunca devam et

A+A-

Konya Basın Yayın ve Enformasyon Müdürü Abdurrahman Fidancı, Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Özden Konur ve Konya’da görev yapan basın mensupları Ereğli’yi ziyaret etti. Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in bizzat iştirak ettiği gezi gün boyunca devam etti.

basin-2.jpg

Ziyaret hakkında duygularını dile getiren Başkan Özgüven: “Konya’mızda Görev Yapan basın mensuplarımızı şehrimizde misafir ettik. Yaptığımız çalışmaları, projelerimizi, şehrimizin tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtmaya çalıştık. Birçok İl’den büyük olan İlçemiz sürekli gelişmekte bu noktada daha fazla hizmet etmek amacıyla canla başla çalışıyoruz. Şehrimiz Anadolu’nun parlayan yıldızı olacak. Şehrimizin tanıtımını gerçekleştirmek ve zenginliklerini ön plana çıkarmak adına da uğraş veriyoruz. Bu vesile ile Ereğli’mizi ziyaret eden Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürümüz Abdurrahman Bey’e Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürümüz Özden Bey’e teşekkür ediyorum. Konya basınımızın güzide mensuplarının bu ziyaretlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

basin-3.jpg

Ereğli Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları, Atlı Spor Kulübü’nü, DDY 2. Etap Parkı, İvriz’i ve birçok yeri gezen heyet yenilen yemeğin ardından Özgüven’in hediye takdimi ile ziyaretlerini tamamladı.

 

basin-5.jpgbasin-1.jpgbasin-6.jpg

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.