1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Konya Bölgesinin En Modern Okulu Ereğli'de Açılıyor!
Konya Bölgesinin En Modern Okulu Ereğli'de Açılıyor!

Konya Bölgesinin En Modern Okulu Ereğli'de Açılıyor!

İlçemiz Ereğli’de Önümüzdeki süreçte açılacak olan, İVRİZ Eğitim Kurumları adı altında faaliyet gösterecek ve Konya Bölgesinin Eğitim alanında en donanım özel okulu alarak hizmet verecek eğitim yuvası Toros mahallesindeki(Toki) Eğitim kampüsü önümüzde zam

A+A-

İlçemiz Ereğli’de Önümüzdeki süreçte açılacak olan, İVRİZ Eğitim Kurumları adı altında faaliyet gösterecek ve Konya Bölgesinin Eğitim alanında en donanım özel okulu alarak hizmet verecek eğitim yuvası Toros mahallesindeki(Toki) Eğitim kampüsü önümüzde zamanda eğitim öğretime başlayacaktır.

İvriz Eğitim Kurumları adına, Kurucu ve Eğitimci Namık Koç, Yaptığı yazılı açıklamada okul hakkında şu bilgilere yer verdi. İvriz eğitim kurumları; Ereğli'nin ilk dershanesi olan 1977 yılında açılan Üçler Dershanesinde beş öğretmen; Rahmetli Fahrettin Küçük, Mehmet Ay, Cemal Ünal, Ercan Çaglıyangil ve ben Namık Koç. Farklı dönemlerde eğitim ordusuna katıldık.

 Beş arkadaşla 1992 yılında İVRİZ dershanesini kurduk. Yıllarca ilçemizde pozitif bilimlerden, Atatürk ilke ve devrimlerinden taviz vermeden laik eğitim anlayışı ile hizmet veren bizler tecrübe ve birikimlerimizi yeni katılan arkadaşlarımızın enerji ve heyecanlarıyla birleştirerek eğitimden kazandıklarımızı tekrar eğitime harcamak istedik.

Son iki yıldır özel İVRİZ Temel Lisesi olarak hizmet veren binamızdan 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında (yaklaşık 15 milyon liralık yatırımla)Toros mahallesindeki(Toki) Eğitim kampüsümüzde önümüzde ki süreçte eğitim öğretime başlayacağız.

 İVRİZ eğitim kurumları; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu lisesi olarak 850 öğrenci kapasitesiyle ve bünyesinde kapalı spor salonu, buz pateni sahası, yüzme havuzu, yemekhanesi, konferans salonu, sinema salonu, kütüphaneleri, bilim laboratuvarlarıyla geleceğimiz olan çocuklarımızı toplumsal değerler sahip, mutlu, başarılı ve aydın bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz bu bizlerin tek amacı olacaktır.

 Eğitime gösterdikleri duyarlılıklarından ve emeklerinden dolayı; Sayın ‘’Belediye Başkanımız Özkan Özgüven ve Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Adem Erdal'a sonsuz teşekkürler ederiz’’ dedi.

Böyle güzide bir eğitim yuvasını İlçemiz Ereğli’ye ve Bölgemize kazandıran ve geleceğin aydın insanlarının yetişmesinde gençlerimize sağladıkları güzel ortam ve Vermiş oldukları önem dolayısıyla, Yapılan örnek dayanışma da bir birinden değerli şahsiyet sahibi eğitimcileri, Geleceğimize ve Eğitim adına yapılan ortak çalışma nedeniyle kutluyoruz.

Hizmet yarışında gayretleri nedeniyle bütün Öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.