1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Konya'da siyasileri buluşturan düğün
Konya'da siyasileri buluşturan düğün

Konya'da siyasileri buluşturan düğün

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’un oğlu Muhammed, hayatını Ayşe Mutluerulu ile birleştirdi.

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’un oğlu Muhammed, hayatını Ayşe Mutluerulu ile birleştirdi.

29511623_10214000504903512_6181266661346634466_n.jpg

Çiftin düğün törenine Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Konya Valisi Yakup Canpolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in yanı sıra İlçemiz Ereğli'den Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Ak parti ilçe teşkilatıyla birlikte çok sayıda siyasetçi ve bürokrat katıldı.

Çifti bu mutlu gününde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli yalnız bırakmadı. Bozdağ ve Yılmaz’ı düğün alanının girişinde Ahmet Sorgun tarafından karşıladı.
Hükümet kanadından gelen siyasilere davetlilerde yoğun ilgi gösterdi. Parti yöneticileri ile birlikte salonda kendilerine ayrılan yerlere oturan Bekir Bozdağ ve İsmet Yılmaz, Ahmet Sorgun ile bir süre sohbet eden Sorgun düğün törenine katılan davetlilerle ilgilenerek sohbet etti.

STK temsilcileri, Belediye ve Oda Başkanlarının da büyük katılım göstereek ilgi gösterdiği düğün töreni Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Düğün töreninde davetlilere geleneksel Konya Pilavı ikram edildi.

Muhammed ve Ayşe çiftini bizlerde tebrik ediyor ve ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.