1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Konya’nın Genç Vekili Özboyacı Ereğli'de
Konya’nın Genç Vekili Özboyacı Ereğli'de

Konya’nın Genç Vekili Özboyacı Ereğli'de

24 HAZİRAN GENEL SEÇİMLERİNDE AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ OLARAK SEÇİLEN SELMAN ÖZBOYACI EREĞLİ’YE ZİYARETTE BULUNDU.

A+A-

24 HAZİRAN GENEL SEÇİMLERİNDE AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ OLARAK SEÇİLEN SELMAN ÖZBOYACI EREĞLİ’YE ZİYARETTE BULUNDU.

İlçemiz Ereğli’ye gelen Adalet ve Kalkınma Partisi Konya’nın en genç Milletvekili Selman Özboyacı, AK Parti İlçe Teşkilatında partililerle buluştu.

AK Parti İlçe Teşkilat binasında yapılan programa, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Düzen, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, teşkilat üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Ereğlililere ve AK Parti İlçe Teşkilatına, AK Parti’ye ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri destek dolayısı ile teşekkür eden Selman Özboyacı; Yeni hükümet sisteminin tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Programda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı A. Kadir Düzen, nazik ziyaretlerinden dolayı sayın vekilimiz Selman Özbaycıya teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum dedi.

Genç Milletvekili Selman Özboyacıise ; Fedakârca seçim çalışmalarını yürüten Ereğli İlçe Başkanımız Sayın Kadir Düzen, Belediye Başkanımız Sayın Özkan Özgüven ve tüm teşkilat üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve sevgili Ereğlililere teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

İlçe teşkilatı programın ardından, Ereğli Belediyesi’ni ziyaret eden Milletvekili Özboyacı, İlçe Yönetimi ile birlikte esnaf ziyaretlerinde de bulunarak vatandaşlara teşekkür etti.

Özboyacı; Yeni hükümet sistemi ile Türkiye Cumhuriyeti’nin her alanda özellikle de ekonomide şaha kalkacaktır, inşallah dedi.

 Selman Özboyacı Ereğlililere Teşekkür Ederek daha sonra Ereğli programının ardından ise komşu İlçemiz Halkapınar’a hareket etti.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.