1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Meclis Toplantısında Sürpriz Ziyaretçiler
Meclis Toplantısında Sürpriz Ziyaretçiler

Meclis Toplantısında Sürpriz Ziyaretçiler

Ereğli Belediyesi aylık olağan meclis toplantısında Namık Kemal ve Barbaros İlkokulu öğrencileri Konya Bilim Merkezi’ne gönderen Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür ederek çiçek takdim ettiler. Ziyarette öğrenciler Özgüven’e kendi yazdıkları mektup

A+A-

                Ereğli Belediyesi aylık olağan meclis toplantısında  Namık Kemal ve Barbaros İlkokulu öğrencileri Konya Bilim Merkezi’ne gönderen Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür ederek çiçek takdim ettiler. Ziyarette öğrenciler Özgüven’e kendi yazdıkları mektupları da ilettiler.

meclis-ziyaret-1.jpg

        Fiziki ve Kültürel anlamda eğitime destek oluyoruz diyen Başkan Özgüven: “Bizler çocuklarımıza daha güzel bir memleket bırakmak için bu makamları işgal ediyoruz. Onlar için ne yapsak az. Geleceğin mirasçıları olan yavrularımızın kişisel gelişimlerine katkı sunmak bizim görevimiz. Bu kapsamda Konya Bilim Merkezi’ni ziyaret etmelerini sağlıyoruz. Bilim konusunda yapılanları yerinde görerek daha iyi kavrıyorlar. Belediye olarak eğitime katkı veriyoruz. Çeşitli hizmetlerle çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almaları için çaba gösteriyoruz. Eğitim bir toplumu ileri taşıyan en önemli faktördür. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizleri ziyaret etme nezaketi gösteren Namık Kemal ve Barbaros İlkokulu öğrenci, öğretmen, velilerine teşekkür ederim” dedi.

meclis-ziyaret-3.jpgmeclis-ziyaret-4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.