1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Meram Tavusbaba KAFEM Hizmete Açıldı
Meram Tavusbaba KAFEM Hizmete Açıldı

Meram Tavusbaba KAFEM Hizmete Açıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram Tavusbaba Ormanı içinde hayata geçirilen KAFEM işletmesi hizmet vermeye başladı.

A+A-

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram Tavusbaba Ormanı içinde hayata geçirilen KAFEM işletmesi hizmet vermeye başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, açtıkları işletmelerin amacının piyasada bir sosyal denge, fiyat dengesi ve kalite standardı oluşturmak olduğunu belirtti. Başkan Akyürek, çam ormanlarının içinde güzel bir mekânda açılan Tavusbaba Kafem’in bölgede önemli bir boşluğu dolduracağını söyledi.

kafem_tavusbaba_b_1.jpg

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin farklı yerlerinde hizmete açtığı KAFEM işletmeleri vatandaştan büyük ilgi görüyor. Kaliteli hizmeti ve her keseye uygun fiyatlarıyla Konya’nın sosyal hayatına ayrı bir renk de katan KAFEM’lere bir yenisi daha eklendi. Meram Tavusbaba Ormanı içinde yapımı tamamlanan Tavusbaba KAFEM, hizmet vermeye başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek buradaki işletmeyi ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. TAVUSBABA KAFEM BÖLGEDEKİ BOŞLUĞU GİDERECEK Büyükşehir Belediyesi’nin KAFEM markasının vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Başkan Tahir Akyürek, “Burada uzun bir zamandır ikram hizmeti verilmiyordu. Tavus Baba Ormanı’nın içinde Tavusbaba KAFEM’de bulunuyoruz. Buradaki işletmemiz, bölgedeki boşluğu doldurmaya yönelik bir çalışma. Çam ormanlarının içinde güzel bir mekânda halkımızın KAFEM markası ile hizmetinde olacağız” diye konuştu. KALİTE VE FİYAT STANDARDI OLUŞTURULUYOR Bu işletmelerinin amacının piyasada bir sosyal denge, fiyat dengesi ve kalite standardı oluşturmak olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, “Bu işletmelerimiz halkımızın tamamına hizmet veren işletmelerdir. Buralara öğrenciler de gelebilir, aileler de gelebilir. Her kesime hitap eden ve her ekonomik seviyeye uygun işletmeler olarak faaliyet yürütüyoruz. Tavusbaba KAFEM de halkımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çok güzel bir işletme oldu. Çok güzel bir Konya markasını halkımıza kazandırmış oluyoruz” dedi. KAFEM 10 NOKTADA HİZMET VERİYOR Konya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerine bağlı olarak hizmet veren KAFEM; Meram Tavusbaba’nın yanı sıra; Akyokuş Park, Meram Çamlıbel, Japon Parkı, Evliya Çelebi Parkı, Türk Yıldızları Parkı, Büyükşehir Belediyesi karşısı Necmettin Erbakan Parkı, Konevi Meydanı, Konya Bilim Merkezi, Kılıçarslan Gençlik Merkezi’nde farklı hizmet anlayışıyla büyük ilgi görüyor. KAFEM yakın zamanda Ecdat Bahçesi-Kalehan’da da hizmete girecek. Konya Büyükşehir Belediyesi, bunun yanında Konya Mutfağı markası ile Akyokuş Park, Mevlana Meydanı karşısı ve Türk Yıldızları Parkı Uçak Restoran’da hizmet veriyor. Konya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerine bağlı işletmeler olarak; özellikle öğrencilere yönelik Kültürpark İl Halk Kütüphanesi terasında ve Aliya İzzebegoviç Bilgehanesi’nde kafeterya hizmeti veriliyor. Diğer işletmeler ise; Camlıköşk Aile Çay Bahçesi, Alaaddin Tepesi Aile Çay Bahçesi ve Alaaddin Tepesi Şehitlik Aile Çay Bahçesi. Konya’nın Taşkent İlçesi’nde de Pirlerkondu Otel’i tamamlayan Konya Büyükşehir Belediyesi, iştirakleri vasıtasıyla 4 yıldız kapasitesindeki bu oteli de işletiyor.

kafem_tavusbaba_b_2.jpgkafem_tavusbaba_b_4.jpgkafem_tavusbaba_b_5.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.