1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Meteoroloji 'den Fırtına Uyarısı!
Meteoroloji 'den Fırtına Uyarısı!

Meteoroloji 'den Fırtına Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8. Bölge  Müdürlüğü, Konya bölgesinde yaşayan vatandaşları uyardı.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8. Bölge  Müdürlüğü, Konya bölgesinde yaşayan vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8. Bölge  Müdürlüğü; Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray bölgelerinde değişik yönlerden hafif esen rüzgarın gece saatlerinden Perşembe günü öğle saatlerine kadar ki periyotta güney yönlerden, Perşembe günü öğle saatlerinden Cuma günü sabah saatlerine kadar olan periyotta ise kuzey yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmekte olduğunu bildirdi.

Önümüzdeki gece saatlerinden itibaren Konya’nın kuzeybatı, batı ve güneybatı kesimlerinde yağmur şeklinde başlayacak yağışların, Perşembe günü Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray bölgelerinin genelinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın etkisiyle zaman zaman tipi şeklinde olan kar yağışının Karaman, Niğde ve Aksaray çevrelerinde yer yer etkili olacağı tahmin edilmektedir.

Kar yağışı ile birlikte sıcaklıkların hissedilir derecede azalacağı ve Cuma günü mevsim normallerinin 3 ila 6 derece altına kadar düşeceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.